Ce ținută am purtat în a doua zi la festivalul Untold

Pentru a doua zi am mers pe ideea de simplitate ca ținută la Untold. O combinație simplă și de efect între albastru și khaki care funcționează în orice situație fie că e vorba de o ținută business – casual sau de una casual.

Ținută Untold – ziua 2

Pe lângă simplitate am mers și pe partea practică. Adică pantaloni scurți, cămașă din in, pălărie panama și espadrile.

Ce ținută am purtat în a doua zi la festivalul Untold
Ținută Untold – ziua 2

Pantalonii scurți de la Seroussi sunt la set cu jacheta safari din ziua1.  Au lungimea ideală având în vedere că se termină exact deasupra genunchilor. Ei sunt dintr-un bumbac subțire și au tendința să se șifoneze ușor, dar nu e deranjant. Dacă aș face o clasificare din punct de vedere al eleganței pantalonilor scurți i-aș pune foarte aproape de cei realizați din stofă. Dar sunt prea puține persoane care ar purta așa ceva. Pantalonii scurți khaki i-aș purta atât la espadrile, încălțăminte sport sau loaferși care apropo ar fi mers foarte bine la ținuta de mai jos. În plus, nuanța lor te ajută  la multe combinații cromatice.

Untold ziua2 Stil Masculin
Ținută Untold – ziua 2

Ochelarii aurii de la Optiplaza mi s-au părut cei mai reprezentativi pentru această ținută deoarece s-au potrivit cromatic cu ținuta și-am păstrat aceeași familie de culori. 

Eșarfa de mătase am adăugat-o pentru a avea o pată de culoare.

Cum ți s-a părut această ținută pe care am purtat-o la Untold?

sursa foto: © FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro și Andreea Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *