Inspirație Pentru Toamnă - Partea Ii

Profitând de vremea bună vin cu o inspirație pentru toamnă cu scopul de a descoperi noi texturi și piese vestimentare. O recomandare pe care o fac bărbaților este jacheta din piele care merge purtată în situațiile casual, dar și smart casual. Dacă păstrăm doar pantalonii, cămașa și cravata tricotată avem o ținută elegantă. Cu ajutorul ghetelor și a jachetei de piele echilibrăm ținuta și o transformăm într-una smart casual. Cele două piese vestimentare din piele le văd mai degrabă asociate unui rockstar sau unui bărbat care dorește un plus de masculinitate. Dacă se întâmplă să fie un rockstar a câștigat de două ori. Nuanțele pe care le-am ales la ținuta de mai sus sunt simple pentru a purtea fi purtate și în alte combinații.

Inspirație pentru toamnă – partea II

Inspirație Pentru Toamnă - Partea Ii
Inspirație pentru toamnă

În fotografia de mai sus am conceput o ținută casual pentru sfârșit de săptămână. Am ales o jachetă de tip „workwear”, jeanși clasici bleumarin, bocanci, curea din piele și o cămașă în pătrățele. Fiecare piesă vestimentară o putem considera casual. Ținuta fără jachetă devine una simplă fără a avea ceva special sau ieșit din comun. Nuanțele sunt neutre și clasice care te vor scoate din anonimat atât prin felul în care sunt combinate precum și prin stilul lor.

Inspirație Pentru Toamnă - Partea Ii

Ținuta de mai sus am gândit-o puțin mai diferit. Avem piese care pot ieși în evidență și purtat separat precum paltonul, căciula sau pantofii sport. Această ținută aș recomanda să fie purtată doar de cei îndrăzneți care sunt obișnuiți să poarte astfel de asocieri. În principiu peste orice ținută vei pune acel palton va arăta senzațional. Merge purtat atât la ținute formale precum și casual. Căciula am folosit-o ca și o pată de culoare, dar aici rămâne la latitudinea ta dacă o porți sau nu. Ori o poți schimba cu o altă nuanță. Probabil majoritatea vor purta această ținută fără căciulă și pantofii sport. Sau poți purta doar paltonul, dar cu o altă ținută.  Efectul va fi garantat în ambele situații.

Această inspirație pentru toamnă, ținutele sau produsele de mai sus se pot găsi la:

1. Smuggler Bucuresti  ; locație: C.Dororbanților nr. 16, București ( lângă ASE), 0747 120 044

Related Posts

1 thoughts on “Inspirație pentru toamnă – partea II

  1. Danj spune:

    Si incaltamintea sport o putem gasi la Smuggler ? Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *