inspirație toamnă

În acest material vei găsi sunt trei ținute care să îți ofere inspirație pe timp de toamnă. Acest sezon cere texturi diferite, dar și culori diferite. În exemplul de mai sus pantofii din piele întoarsă am ales să-i port la acest costum dintr-un material ușor rigid, dar și cămașa din denim pentru a merge pe același texturi. Un alt plus al ținutei este clasicul trio de gri, albastru și maro cu care este imposibil să dai greș. Chiar dacă ținuta te scoate în evidență într-un mod plăcut costumul reprezintă piesa de rezistentă. Imprimeul polka dots de pe acest costum face toți banii, dar e și ușor de asortat cu alte ținute. Aș purta piesele costumului și separat pentru a avea o diversitate mai mare în compunerea ținutelor.

Inspirație pentru toamnă-partea I

All-focus
Inspirație pentru toamnă-partea I

Fără să urmăresc acest lucru am ajuns să folosesc aceași combinație de nuanțe care sunt potrivite sezonului de toamnă. Ținuta de mai sus o văd purtată în zilele de vineri sau când ai evenimente relaxante. Opțional aș adăuga și o batistă albă de buzunar. Deși pentru unele persoane poate părea atipic să poarte ghete la pantalonii de stofă le recomand să încerce doar pentru a avea o diferența față de un pantof normal. Poate îi dai o șansă și maletei.

All-focus
Inspirație pentru toamnă-partea I

Pentru că îmi plac contrastele între stiluri propun ținuta de mai sus. Avem cămașă și pantaloni cu imprimeul polka dots, dar la scări și nuanțe diferite. Când situația îți permite poți purta încălțămintea sport de mai sus sau o pereche de pantofi din piele. Am ales această încălțăminte pentru a scoate în evidență nuanța roșie a pantalonilor. Cureaua în dungi vine ca o pată de culoare pe care o vei folosi, dar ca un efect vizual. Vesta are rolul de a accentua efectul de casual al ținutei. Dacă vrei, poți renunța la ea și ai o ținută echilibrată. Ținuta o văd purtată la o ieșire în oraș sau într-un mediu creativ de lucru.

Inspirație pentru toamnă, ținutele sau produsele de mai sus se pot găsi la:

1. Smuggler Bucuresti  ; locație: C.Dororbanților nr. 16, București ( lângă ASE), 0747 120 044

Related Posts

One thought on “Inspirație pentru toamnă-partea I

  1. Sorin T spune:

    Multumesc pt articol! Mai asteptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *