Bărbierește-Te Rapid

Fiecare bărbat care se respectă și ține cât de cât la aspectul său fizic, se gândește odată în viață la achiziționarea unui aparat de bărbierit. Grație sistemului de lame MultiPrecision care taie toate firele de păr şi elimină aspectul nebărbierit, iar împreună cu capetele flexibile în cinci direcţii cu cinci mişcări independente asigură un contact perfect cu pielea dvs. Tehnologia unică și avansată de detectare a formei feței și sistemul V-Track ce așază firele de păr într-o poziție ideală pentru o bărbierire precisă, fac din Philips Series 9000 un aparat de bărbierit dorit de orice bărbat care se respectă. Datorită etanşării Aquatec puteţi alege între un bărbierit rapid, dar comod sau un bărbierit umed (cu gel sau spumă). Alegerea vă aparține. Puteți să experimentați până vă gasiți stilul potrivit și cel care vă oferă un look de apreciat. O barbă îngrijită și stilată necesită puțină răbdare, în special, cele de lungime medie-mare.

Bărbierește-te rapid și întreține câteva stiluri de barbă cu ajutorul aparatului de ras electric:

Barba balbo se află printre cele mai populare modele de barbă în perioada aceasta. Celebrul actor, Robert Downey Jr. și-a menținut ani la rând acest stil, deoarece se potrivește de minune caracteristicilor sale faciale. Nu vă radeți timp de o lună sau până când barba a crescut pe deplin. De asemenea, trebuie să crească o mustață. Pentru o sculptare cât mai atentă aveți posibilitatea să utilizați un aparat de ras electric precum acesta pentru a rade părul de pe părțile laterale și pentru a modela stilul Balbo corespunzător. Se potrivește bărbaților cu barba îngustă.

Barba cerc. De asemenea, cunoscută și sub numele de barba „standard”, barba cerc este o combinație de mustață și cioc rotunjit. Are un aspect ordonat, în acest fel, făcând-o o opțiune de luat în considerare pentru bărbații care doresc să arate prezentabil, fără a se lăsa fără barbă. Potrivită bărbaților cu fața rotundă sau ovală.

Barba berbece. Este completată de altfel și cu perciuni laterali sau cu mustăți alungite în jos. Stilul provine de la un renumit general american ce a luptat în războiul civil. Lasați perciunile și mustața să crească până când se întâlnesc. Radeți părul de pe bărbie până la zona buzei inferioare. Potrivit pentru bărbații cu fața circulară sau pătrată.

Barba imperială. A devenit populară în timpul secolului al XIX-lea. Nu este de fapt un model de barbă, ci mai mult o mustață. Cu toate acestea, puteți completa cu perciuni sau cu o barbă scurtă. Doar asigurați-vă că vă păstrați barba simplă, astfel încât să se mențină aspectul mustății imperiale și să iasă în evidență. Potrivită fețelor dreptunghiulare sau alungite.

Barba Van Dyke. Acest stil de barbă derivă de la un pictor flamand popular din secolul al XVII-lea, Anthony Van Dyke. Este o combinație între cioc și mustață, cu o precizie mult mai delicată. Folosind un aparat de bărbierit de calitate, radeți tot părul de pe gât, obraz, perciuni, dar lăsați mustața neatinsă. În zona bărbiei radeți părul de sub buza inferioară în forma unui T inversat, iar cel din zona bărbiei în forma unui V. Se potrivește bărbaților cu barba îngustă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *