Layering Sau Cum Putem Face Fata Frigului Cu Stil

Layering nu e lucru nou mai ales ca il practicam din copilarie cand trebuia sa ne ascultam parintii si sa ne imbracam bine, sa facem fata frigului si sa nu racim. Sau am putea chiar afirma ca a fost inventat in Romania, cu mult mult timp in urma odata cu Baba Dochia si cele 10 cojoace. Trecand la treburi mai serioase, layeringul este arta de a purta mai multe straturi de haine si de a arata totusi bine.

Layering și cum putem face fata frigului cu stil

Chiar daca nu are reguli stricte, layeringul necesita totusi ceva timp de gandire in actul de creatie a outfitului potrivit. Avantajul cel mai practic al layeringului este in mod cert confortul termic, mai ales in zilele friguroase. Dezavantajul ar fi legat de modul in care iti organizezi garderoba.

Vei avea nevoie si de lucrurile de vara, pe care alta data le puneai deoparte pentru ca o prima regula e sa incepi cu lucrurile cele mai subtiri. Alege materiale naturale pentru acest prim strat, astfel incat sa te simti confortabil intreaga zi. Layeringul inseamna sa alegi materiale si texturi diferite, dar toate ar trebui sa fie confortabile, cum ar  bumbac, denim, jersey sau catifea. Eden Park propune in colectia toamna-iarna 2014 layere care contin tricouri si camasi din bumbac, pulovere din lana, veste cu blanita si jachete din jersey.

Fiecare strat vizibil ar trebui sa fie o piesa care poate fi purtata individual.

Poti alege layere de diferite culori, dar nu mai mult de 1 sau 2 culori puternice. O alta optiune poate fi un layering in tonuri diferite ale aceleiasi culori. Inchide tinuta cu accesoriile potrivite, de cele mai multe ori esarfe sau palarii, caciuli. Brandul La Martina mizeaza pe culori si propune rosu, violet sau galben pentru griul zilelor friguroare. Optiunile sunt nenumarate, inspiratie sa fie.

Te folosești de layering să faci față frigului?

O iarna cu stil si caldura sa aveti !

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *