Pot Sǎ Port Roz Dacă Sunt Bărbat
Pot sǎ port roz dacă sunt bărbat

Pot sǎ port roz dacă sunt bărbat? Răspunsul este simplu: Da! Chiar dacă ești bărbat poţi să porţi roz cu condiţia sǎ ştii sǎ-l asortezi, sǎ-ţi placǎ, sǎ ţi se potriveascǎ stilului personal şi bineînţeles siluetei. Rozul este o culoare pretenţioasǎ în garderoba masculinǎ. Pǎrerile în ceea ce o priveşte sunt împǎrţite: unii preferǎ sǎ aibǎ câteva piese în diverse nuanţe de roz, iar altora le repugnǎ irevocabil.

Pot sǎ port roz dacă sunt bărbat

Paleta de roz se extinde de la variante calde pânǎ la nuanţe reci, puternice, incluzând dusty rose, bois de rose (roz maroniu), roz somon, roz bonbon, roz fuchsia sau magenta.

Nuante De Roz
port roz dacă sunt bărbat

Cum să porți roz ca bărbat

Stil Masculin Pitti Uomo 97 Incaltaminte Vlad Alexandru

Sfatul meu este sǎ porţi roz, în funcţie de culoarea ochilor şi a pǎrului.

Pǎr şaten, ochi verzi sau albaştri – dusty pink, roz somon, roz vintage, magenta.

Pǎr blond şi roşcat, ochi albaştri sau verzi: spuneţi NU rozului fuchsia ! În rest poţi încerca celelalte nuanţe !

Pǎr negru, ochi negri sau cǎprui – roz puternic, NU pentru orice nuanţǎ de roz pastelat.

Silueta este şi ea importantǎ în alegerea acestei culori. Dacǎ ai o constituţie atleticǎ încearcǎ orice nuanţǎ, în orice combinaţie: sacou, tricou, pantaloni sau pantofi. De ce nu? Dacǎ te ştii cu câteva kilograme în plus este de preferat sǎ ocoleşti aceastǎ culoare.

Roz la bărbat se pretează a fi purtat oriunde, de la ţinute de stradǎ pânǎ la evenimente elegante (aici se va impune o alegere atentǎ a nuanţei, întrucât poţi cǎdea uşor în disgraţie). Dacǎ nu ai curajul sǎ alegi nuanţa care ţi se potriveşte cel mai bine culorii pǎrului şi ochilor, îndrǎzneşte o pereche de pantaloni care sǎ poatǎ fi combinaţi în partea de sus cu una dintre culorile deja consacrate în garderoba ta.

Marii designeri nu au exclus rozul din tendinţele sezonului urmǎtor, aşa cǎ cei care nu aţi încercat pânǎ acum vreo nuanţǎ de roz este momentul sǎ alegeţi! Ralph Lauren, Orley sau Robert Geller sunt doar câţiva dintre cei care au pǎstrat rozul în colecţiile pregǎtite pentru 2015.

Un sacou bine croit, de bunǎ calitate, într-o nuanţǎ de roz elegant poţi sǎ-l combini cu o pereche de chino pants gri, bej camel, nisipiu sau kaki. Evitǎ sǎ cumperi maieuri sau tricouri din poliester, în nuanţe neon. Nu vei face decât sǎ accentuezi calitatea îndoielnicǎ a outfit-ului tǎu şi probabil o vei sfecli lamentabil.

Unul dintre designerii mei preferaţi este Karim Rashid. Douǎ dintre culorile lui preferate sunt roz şi argintiu. Se simte in largul lui sǎ îmbrace sacouri, ceasuri colorate, tricouri sau şosete în aceste culori. Farmecul lui constǎ în ingeniozitatea şi maleabilitatea de a purta roz. Chiar îi stǎ bine!!! El promoveazǎ aceastǎ culoare nu doar în vestimentaţie, ci şi în produsele de design interior. Susţine cǎ o încǎpere în alb te binedispune dacǎ obiectele care o populeaza sunt cât mai colorate.

Chiar dacǎ vremea mohorâta de afarǎ te îndeamnǎ sǎ porţi culori închise, ia-ţi inima în dinţi şi lasǎ o patǎ de culoare pe outfit-ul tǎu. Iţi va destinde trǎsǎturile şi îţi va binedispune ziua!

Tu ce pǎrere ai despre roz? Cum ai cataloga aceastǎ culoare în garderoba masculinǎ?

Mai multe despre acest subiect vei găsi în materialul video Cum să-ți asortezi hainele.

Deci poți dacă ești bărbat poți să porți roz?

sursa foto: aici, aici

One thought on “Pot sǎ port roz dacă sunt bărbat în 2024 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *