lana merino

E iarna si e de preferat ca in loc sa duci dorul temperaturilor de vara, sa te bucuri ca a venit in cele din urma momentul sa hibernezi fara vinovatie si sa te cuibaresti in tricoturi calde si confortabile.

Lana Merino la Eden Park

Eden Park nu a uitat pe nimeni in acest sezon, barbat sau femeie. Pentru barbati, brandul propune un cardigan cu guler șal, din lana  Merino, usor de purtat sub un sacou sau jacheta. Cu stilul sau
britanic, acest tricot poate fi usor de purtat la birou, dar si cu o esarfa frumoasa la un sfarsit de saptamana relaxat! Taietura este similara cu cea a unui sacou scurt: exista o margine cu nervuri care se adauga ca un element de structura, in timp ce buzunarele iti permit sa iti mentii mainile calde.

Eden Park Men_930 lei
Lana Merino la Eden Park

Pentru femei, bluza din lana de Merino cu un guler oversize (de asemenea, disponibil si ca o rochie in acest sezon ), adauga o nota de stil oricarei tinute. Cu gulerul sau mare, nu mai este nevoie sa porti o eșarfă sau un fular, pentru ca atat confortul, cat si caldura, sunt ambele asigurate de acest articol de iarnă esențial.

Nu-i asa ca acum iti doresti ca iarna să dureze 12 luni ?
* Lana de Merino provine dintr-o rasă specială de ovin : oile Merinos de Australia. Este un tip diferit de lana, cu firul mai fin și mai lung , ceea ce face ca fibra sa fie mai moale. Această lână nu zgarie pielea, iar cu timpul devine mai catifelata; nu se sifoneaza, iar firul nu isi pierde structura. Lana de Merino lasa pielea sa respire, fără a produce transpiratie

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *