paltoane bărbați 2019

Avem o gamă variată de paltoane pentru bărbați din care putem alege. Câte modele sunt atâtea decizii avem de luat. Practic fiecare model în sine te ajută la formarea unui diferit stil și poate îmbrăca orice caracter.

Câte modele paltoane pentru bărbați

Paltoanele se diferențiază între ele prin mai multe detalii: în funcție de croi, lungime, material, elemente decorative și nivel de formalitate.

Paltoane bărbați pe care să le încerci

Chiar dacă e o jachetă mai scurtă asta nu o face mai puțin călduroasă. Este realizată dintr-un material care îți va oferi confortul termic necesar atunci când temperaturile sunt în scădere. Iar textura materialului îi oferă caracter hainei. Personal aș profita de gulerul generos atunci când plouă, ninge sau bate vântul. 

Haina este semicăptușită, dar compensează cu mobilitatea de mișcare și confortul termic. Precum știi o astfel de haină necesită o manoperă specială. Acele cusături trebuie mascate discret pentru că în mod normal ar pune o căptușeală peste și au rezolvat toată problema.

Această haină scurtă vine și în ajutorul celor scunzi. Aduce un echilibru între lungimea picioarelor și a trunchiului. În plus, poți profita și de buzunarele generoase aplicate. Ea se găsește aici.

Paltoane bărbați pe care să le încerci

Paltonul pentru bărbați de mai sus este o haină de tip pea coat care are o blană detasabilă și nasturi metalici. În situația de față paltonul este pus în evidență datorită contrastului dintre cele două texturi. Adică dintre blană și haină.

Acest model îl vei mai găsi pe internet și sub denumirea de haina aristocrat.

Paltoane bărbați pe care să le încerci

Avem detalii în spatele paltonului cum ar fi faldul și slițul care oferă lejeritate în mișcare. 

Această haină este recomandată de a fi purtată doar peste costum sau o ținută business-casual. O haină de iarnă cu gulerul din blană îți oferă un aer autoritar, elegant și necesită a fi purtată peste o îmbrăcăminte ca atare. Iar când vrei ceva fresh de la haină e suficient să renunți la gulerul din blană.

O altă haină care intră în categoria paltoanelor e cea camel.

Palton Camel Antonio Gatti 1

Paltonul camel te faci instant vizibil pentru că ocupă mult spațiu din punct de vedere vizual, dar este pus în evidență și prin nuanțele închise care se regăsesc în restul ținutei. Un palton camel merge foarte bine cu aproape orice nuanță sau piesă vestimentară indiferent dacă te îmbraci clasic sau sport. Îți recomand să-l încerci cu nuanțe de albastru, maro sau chiar negru. 

Dacă dorești să porți ceva diferit poți încerca haina de iarnă matlasată cu puf. Ea conține puf de gâscă extra pentru un confort termic sporit. Este ideală pentru mixul între stiluri dacă îți mai aduci aminte de vesta matlasată. În plus gluga este detașabilă. Haina matlasată de iarnă o poți purta atât la costum precum și la ținute casual.

haina de iarna matlasata cu puf

Care dintre următoarele paltoane pentru bărbați ți-au plăcut?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *