Paltoane și jachete de iarnă la un preț special la Antonio Gatti

Am fost contactat de un Antonio Gatti, brand-ul care produce haine de foarte mulți ani. Prima intersectare a fost acum câțiva ani când i-am refuzat politicos deoarece nu rezonam cu brand-ul respectiv. Pe la începutul lunii am primit un mail în care mi s-au explicat modificările pe care le-au făcut în privința manoperei și al brand-ului. Am făcut această introducere pentru ca tu, cel care mă urmărește, să înțelegi că fiecare brand cu care colaborez trece printr-un proces de selecție. Pe scurt nu recomand nimic din ce nu aș purta eu sau ceva care nu merită din punct de vedere al stilului, al prețului sau manoperei.

Următorul pas a fost să mă conving de calitatea produsului.

 

A post shared by Laszlo Nagy (@stilmasculin) on

Paltoane și jachete de iarnă la un preț special la Antonio Gatti

Chiar dacă jacheta este una scurtă din punctul meu de vedere îți oferă același confort termic necesar ca și una lungă. Dacă plouă, ninge sau bate vântul ai gulerul suficient de mare încât să îți protejeze gâtul și o parte din față. Haina este semicăptușită, dar compensează cu mobilitatea de mișcare și confortul termic. Precum știi o astfel de haină necesită o manoperă specială. Acele cusături trebuie mascate discret pentru că în mod normal ar pune o căptușeală peste și au rezolvat toată problema.

Pe mine m-a atras imprimeul și textura materialului care duce în zona de lână casentino. Este genul de material pe care de regulă îl vezi la hainele feminine și mă bucur că Antonio Gatti a făcut acest pas curajos. Noi de ce nu purtăm haine lejere și călduroase. Pentru mine este ideală pentru că port aproape zilnic sacou.

Ei oferă reduceri de până la 60%. Ieri în drum spre Cluj, la o discuție telefonica, le-am comunicat că sunt prea mari și că unele produse sunt prea ieftine. Reprezentantul lor a spus că își dorește ca hainele lor să fie încercate de cât mai mulți bărbați. Personal consider că sunt reduceri la care te îndemn să profiți. Evident să îți alegi ceva pe stilul tău. 

Profită de reducerile Antonio Gatti în perioada 17-30 noiembrie aici. În plus, ieri seara am fost înștiințat că au mai introdus 40 de modele noi.

Care este modelul tău preferat?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *