Geci de toamnă pentru bărbați pe care trebuie să le încerci

Sezonul de toamnă ne bate la ușă și e cazul să aruncăm o privire peste câteva geci de toamnă pentru bărbați. În ultimii ani au apărut foarte multe jachete și e păcat să nu profiți la maxim și le pui în evidență în cât mai multe moduri.

4 Geci de toamnă pentru bărbați pe care le poți asorta la garderoba ta

Jacheta din denim

Este una dintre cele populare jachete și care se poate asorta foarte ușor. Ca stil jacheta din denim se încadrează în zona casual. Ea se poarte purta atât la jeanși( dintr-o altă nuanță), precum și la pantaloni chino sau pantaloni formali. În plus, aceasta te poate ajuta să echilibrezi ținuta în zona casual. Alege nuanța gri sau albastru pentru a putea face mai multe combinații. Sub jachetă poți purta tricouri polo, rugby, cămașă. Încearcă să porți jacheta din denim și la pantalonii de costum pentru a face combinații vestimentare inedite.

Jacheta din piele

Jacheta de piele este versatilă pentru că o putem găsi în diverse stiluri. Consider că fiecare bărbat ar trebui să aibă cel puțin un model pe negru sau maro. Ea vine cu un plus de masculinitate și se poate purta atât la pantaloni din stofă, precum și la jeanși sau chino.

Pe jachetă vei găsi multe detalii precum capse, ținte sau fermoare. Gulerul poate fi unul mare pentru a-l putea ridica atunci când bate aerul rece. Poți alege ca mânecile să aibă sau nu fermoare, cu unul, două sau niciun buzunar la piept care să se închidă cu capsă sau fermoar, din mai multe sau mai puține bucăți de piele. Bineînțeles, opțiunile sunt nenumărate.

Jacheta workwear

Jacheta Workwear este printre cele mai casual modele prezentate aici. Și este foarte asemănătoare cu M65 și poate fi ușor confundată cu o cămașă mai groasă.

Revenind la piesele workwear acestea sunt potrivite pentru adepții stilului casual, dar și pentru sfârșit de săptămână. În plus, ele vor atrage atenția deoarece bărbații nu sunt obișnuiți să poarte așa ceva și vin cu un plus de masculinitate. 

Modelele variază în funcție de personalitate. Poți avea buzunar cu clapă tip burduf sau în interiorul materialului. Gulerul îl poți ridica când plouă sau când bate vântul sau poți avea un material elastic de tip bomber potrivit pentru temperaturi prietenoase.

Jacheta bomber

Dacă îți dorești ceva clasic, dar și casual jacheta bomber este alegerea potrivită. Totuși, dacă îți alegi acest model mergi pe ceva cât mai simplu posibil. Persoanele excentrice pot opta pentru diverse imprimeuri. În mare parte seamănă cu jacheta Harrington.  Pe lângă manșete și partea de jos a jachetei, haina bomber, are și gulerul din material elastic. O variantă elegantă o reprezintă modelul din piele întoarsă.

Ce alte geci de toamnă pentru bărbați mai știi?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *