Ochelarii În Funcție De Ținută
Cum să îți alegi ochelarii în funcție de ținută

Ochelarii ne protejează ochii în timpul zilei și ne oferă oferă acel aer cool după care aspiră majoritatea bărbaților. Aceste persoane investesc atât de mult în astfel de accesorii încât i-ar purta în casă, dar și pe stradă. Adică pentru ele reprezintă acea piesă care completează ținuta. Poate fi pata de culoare, o alegere clasică care să se integreze perfect în combinația vestimentară sau contrastul din punct de vedere al stilului.

Cum ar fi să porți ochelari care sunt în zona fashion sau colorați la un costum clasic? Cât timp ochelarii ți se potrivesc fizionomiei atunci poți purta aproape orice model la aceeași ținută. Un exemplu foarte bun în această situație sunt purtătorii de ochelari de vedere. Majoritatea au o singură pereche pe care o poartă la toate ținutele.

Cum să îți alegi ochelarii în funcție de ținută

Mai jos am făcut o selecție de ochelari care ar merge la majoritatea situațiilor. 

Modelul cu rame din plastic

Vei găsi acest model în toate nuanțele posibile. Deși pare mai potrivit pentru ținutele casual purtat la un costum  clasic va fi piesa de rezistență.  Această combinație este una interesantă deoarece avem contrastul dintre stiluri. 

Ochelarii În Funcție De Ținută

Modelul cu lentile colorate

Aceștia sunt preferații mei deoarece oferă versatilitate. Atât din punct de vedere al petei de culoare precum și al designului casual care se poate integra în majoritatea ținutelor. Încearcă să porți haine în nuanțe contrastante cu lentilele sau scoate-le în evidență prin intermediul pieselor vestimentare.

Ochelarii În Funcție De Ținută

Ochelari clasici Club Master

Fiind un model clasic cer o ținută ca atare. Personal nu aș purta acești ochelari la ținute sport. În schimb i-aș vedea la ținutele casual alături de un tricou polo, pantaloni khaki și pantofi din piele întoarsă. Poți găsi mai multe modele aici.

Ochelari Clubmaster
Cum să îți alegi ochelarii în funcție de ținută

Ochelari fashion

Sunt genul de ochelari care te vor scoate tot timpul în evidență. Aș păstra ținuta cât mai simplă pentru ca ochelarii să fie în prim plan. Dacă porți acești ochelari la ținute prea extravagante s-ar putea să se integreze atât de bine încât nu vor ieși în evidență.

Dita Drx 2068 C T Slv Gld 49 Gold
Cum să îți alegi ochelarii în funcție de ținută

Ochelari aviator

Cred că este cel mai purtat model de către bărbați. Aceștia îți vor veni bine și dacă ești pe plajă, îmbrăcat casual sau la costum. Mai multe modele vei găsi aici.

Ochelari Aviator
Cum să îți alegi ochelarii în funcție de ținută

Ochelari cu rama tortoise

Sunt genul de ochelari pe care trebuie să-i poarte bărbatul clasic, stilat și atent la detalii. Acesta va purta ochelarii tortoise cu atâta ușurință încât va atrage instant atenția.

Ray Ban Tortoise
Cum să îți alegi ochelarii în funcție de ținută

Ochelari cu lentile de interior

Imaginează-ți modelul pe care îl poartă Bono sau Robert Downey Jr. Într-adevăr nu sunt pentru oricine, dar orice bărbat care dobândește această abilitate se transformă într-un rockstar. Sunt acei ochelari cu lentile colorate, dar care sunt potriviți și pentru interior. 

Îți asortezi ochelarii în funcție de ținută?

Folosește codul „stilmasculin” pe Optiplaza  și primești 25% la produsele de pe site.Codul de reducere nu se cumuleaza cu alte promotii de pe site (vor fi  reduceri de Black Friday in 24 nov, când codul nu va fi valid). Codul este valabil în perioada 21-30 noiembrie 2017.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *