Antonio Gatti

În data de 19.04.2019 Antonio Gatti a deschis un showroom destinat bărbaților. Locația se află la aproximativ 500 m de Arena Mall și la 150 m de intrarea la Gepex Park, pe str. Turbinei nr 4, într-o zonă bine cunoscută pentru concentrarea de ateliere de confecții și productie încălțăminte din Bacău.

Întrucât magazinul este alipit fabricii Antonio Gatti, ajustările produselor achiziționate se fac pe loc în timpul programului fabricii. Adică zilnic până la ora 16:00 de luni până vineri și sunt gratuite. E un detaliu foarte important deoarece multe brand-uri nu ți oferă acest serviciu.

Antonio Gatti

De ce Antonio Gatti a deschis un showroom

Prin standarde înalte de calitate, magazinul își propune să rupă preconcepțiile legate de ceea ce înseamnă zonele favorabile expunerii produselor de lux și creează o atmosfera primitoare și plină de stil, drept invitatie deschisă pentru categorii variate de bugete.

Deschiderea magazinului coincide cu lansarea colectiei de primăvară-vară a brandul-ui. Noua colecție conține sacouri de in cu lână, costume ( de lână, respectiv de lână cu mătase), o selecție de cămăși business precum și veste clasice și matlasate.

Antonio Gatti
Antonio Gatti a deschis un showroom

Majoritatea pieselor colectiei a fost realizata cu tesaturi achizitionate de la Drago Biella – unul din cei mai importanti producatori mondiali de tesaturi pentru barbati și au compoziție naturală: lana superfina, mixuri de lana cu matase sau lana cu in, materiale ideale pentru sezonul cald și nu numai.

În perioada 19-21 aprilie se aplică o reducere de 40% la toate produsele doar în showroom. Între timp poți accesa site-ul lor pentru a vedea toate produsele.


Din punctul meu de vedere e un pas important pe care l-a făcut Antonio Gatti cu deschiderea acestui showroom. În showrom vei găsi sacouri din fibră naturală 100 % și faptul că poți atinge produsul și îl poți proba în liniște, dar și piese specifice sezonului rece.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *