Antonio Gatti de la haine ready to wear la cele realizate pe comand

Antonio Gatti a început ca producător de confecții grele pentru marile branduri din Europa înainte de a face haine la comandă. În urma experienței dobândite, au realizat că pot oferi produse la un standard înalt și pentru clienții din România sub brandul propriu.

Primele vânzări s-au realizat prin intermediul site-urilor proprii  www.antoniogatti.ro și www.antoniogatti.co.uk și marketplace-uri urmând ca produsele lor să se regăsească, în prezent și la diverse magazine partenere.

De la prima mea interacțiune cu Antonio Gatti s-au schimbat foarte multe. De la nivelul de atitudine, orientare spre client, varietate din punct de vedere al produselor precum și a calității oferite. Și ceva îmi spune că vor continua să fie inovativi.

În anul 2019 au deschis primul magazin de prezentare chiar lângă atelierul lor, pe str. Turbinei nr. 4, Bacău. Aceasta a răspuns în cel mai scurt timp necesităților și a fost mai aproape de clienți într-un mod personalizat. Datorită acestei mișcări au avut un contact mult mai apropiat de clienții lor comparativ cu perioada în care își desfășurau activitatea doar în online. Au realizat rapid faptul că barbații din Bacău și din împrejurimi nu beneficiau de un serviciu complet referitor la îmbrăcăminte. Fie erau doar magazine, fie doar  croitori care fac haine la comandă sau retușuri.

           Deși spațiul se află într-o zonă industrială, aceasta are un cadru intim creat special pentru client. La o distanță de doar câteva minute, atât pe jos precum și cu mașina, față de mall și zona centrală.

Ce ar trebui să înțeleagă un bărbat prin servicii complete la Antonio Gatti și haine la comandă

Pe scurt trebuie să fie locul unde îți găsești acele haine speciale, fără prea mare efort. Fie dacă știi ceea ce cauți sau nu. Varianta detaliată înseamnă că ai un eveniment special pentru care nu știi cum să te îmbraci, ce îți vine bine etc. Ajungi la magazin unde ai parte de o îndrumare adecvată legat de ceea ce ar trebui să porți corect din punct de vedere al evenimentului, stilului tău de viață și al conformației.

În plus, poate exista probabilitatea ca un produs să nu fie potrivit conformației tale și atunci acesta se poate adjusta. Adică o cămașă sau un sacou se poate face pe corp, o mânecă de sacou se poate scurta, pantalonii se pot face mai scurți și multe alte modificări pentru ca produsele să îți vină cât mai bine. La Antonio Gatti toate aceste modificări se fac gratuit și imediat ( în general în decurs de câteva ore).

            Chiar dacă anul 2020, a reprezentat un moment de cumpănă pentru multe brand-uri, Antonio Gatii și-au extins spațiul de prezentare. Au făcut acest lucru deoarece clienții aveau nevoie să poată analiza produsele expuse, nefiind suficient vizionarea online.

De ce haine la comandă la Antonio Gatti

antonio gatti bacau haine la comanda

În ultima perioadă s-au concentrat foarte mult pe realizarea de costume/ținute la comandă. Acestea sunt solicitate în special de cei care își doresc să arate impecabil la diferite evenimente ( nunți, botezuri), precum și de cei care fac parte din mediul business.

Indiferent că au nevoie de ținute casual, business sau de ceremonie, clienții vor găsi aici tot ceea ce au nevoie.

Costumul pe comandă ( bespoke), ține cont de constituția anatomica a celui care îl va purta. Realizarea unui asemenea costum se realizează în câteva etape. La prima întâlnire clientul discută cu unul dintre consultanții Antonio Gatti și le indică ce își doresc. După ce se stabilește modelul pe care și-l dorește clientul îi sunt prezentate materialele de la DRAGO BIELLA din care la Antonio Gatti se pot realiza haine la comandă și se trece la măsurarea clientului. Ulterior, acesta se prezintă pentru una sau mai multe probe, în funcție de necesități. În final, costumul se va așeza perfect și îl va pune în valoare pe cel care îl poartă.

Timpul de realizare al unui costum la comandă este de aproximativ o săptămână. Însă poate varia în funcție de cât de aglomerată este producția în respectivul moment. Dacă e să facem o paralelă, cu alte oferte de pe piață, precum Made to Measure (MTM) sau altele bespoke poate dura de la 4-6 săptămâni.

            Este cea mai bună variantă pentru cei care au mărimi speciale sau care se află între mărimi sau își doresc ceva personalizat.

Showroom Antonio Gatti versus magazin online

Un alt plus al showroom-ului e că sunt produse exclusive care nu se găsesc în magazinul online.

Pentru a fi alături de tine, în aceste momente deosebite, Antonio Gatti au un program special. Astfel, îi poți găsi, la adresa str. Turbinei, nr 4, Bacău de:
– Luni până Vineri de la 9:00 – 19:00
– Sâmbătă între orele și 9:00 – 14:00

Acest program special îi ajută să onoreze comenzile mai rapid și să realizeze, în timp util, toate retușurile necesare. Și de ce nu să poți face și acele achiziții de ultim moment pentru evenimentele importante din viața ta.

Cine și-a făcut haine la comandă la Antonio Gatti?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *