3 ținute de iarnă pe care să le încerci în acest sezon

Iarna e un sezon în care trebuie să ne alegem hainele în funcție de utilitate, astfel am pregătit trei ținute de iarnă pe care trebuie să le iei în considerare. Haina de iarnă trebuie aleasă în funcție de confortul termic pe care îl oferă după care suntem atenți și la restul detaliilor.

Ce ținute de iarnă poți să încerci?

Ținuta minimalistă cu o pată de culoare

pardesiu 1 scaled

Am ales o ținută simplă, minimalistă și cu o pată de culoare datorită cravatei. Dacă preferi să ai o ținută cât mai simplă poți alege o cravată gri sau neagră.

Ținuta este una smart casual care merge purtată la birou, în oraș și la diverse întâlniri.

Vesta matlasată te va ajuta să ai un aer tineresc și modern. Majoritatea bărbaților vor purta o vestă din tricot sau una de costum. În plus, vesta este realizată dintr-un material tehnic rezistent la ploaie și vânt și este căptușită cu puf de gâscă.

Peacoat este o haină de iarnă care arată bine pe orice bărbat și aduce un plus de masculinitate. Ea va arăta bine purtată atât cu nasturii încheiați precum și descheiați. Când situația o cere, îți poți proteja gâtul doar prin simpla ridicare a gulerului generos.

Ținute de iarnă casual sau de sfârșit de săptămână

Tinuta de iarna Antonio Gatti

Această jachetă e potrivită pentru toate vârstele și o putem asocia ca o piesă de tip workwear. Buzunarele te vor ajuta să depozitezi multe lucruri. Iar prin faptul că jacheta este una scurtă și din două materiale mai diferite o face mai casual.

Personal o văd potrivită la o ținută casual formată din jeanși, pantaloni chino sau cei din stofă. În special la bărbații care sunt într-o continuă mișcare. Jacheta este confecționată dintr-un material tehnic hidrofug și este căptușită cu puf de gâscă.

Ținute de iarnă tinerești

haina de iarna cu puf de gasca Antonio Gatti

În varianta de mai sus ai exemplul perfect pentru a face față frigului cu stil. Am scris perfect pentru că avem acest mix între cele două stiluri vestimentare. Pe de o parte avem costumul care este considerat formal, iar de cealaltă partea avem haina de iarnă dintr-un material termoizolant umplut cu puf de gască.

Prin designul modern, croiul cambrat si lungimea perfectă, acest model reprezintă combinația ideală între functionalitate și eleganță.

Haina este prevăzută cu glugă detașabilă și accesorizată cu blană naturală de vulpe, ce poate fi de asemenea înlăturată.

Care dintre cele 3 ținute de iarnă ți-a plăcut cel mai mult?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *