Haina Iarnă

Cred că în aceste zile ai simțit ce este frigul, indiferent de regiunea în care te-ai afla. Ce m-a surprins a fost faptul că mai multe persoane nu erau îmbrăcate corespunzător temperaturilor de afară. Știu, și eu am fost tânăr și rebel. Era suficient să îmi arunc ceva subțire pe mine și eram în regulă. Momentan nu simt efectele negative, și sper să nu am tangență cu ele prea curând.

Haina pe timp de iarnă

Am insistat asupra acestui subiect deoarece îmi doresc mai multă atenție din partea ta atunci când îți cauți o haină de iarnă. Și aici trag un semnal de alarmă asupra jachetelor din fâș al căror loc, după părerea mea, trebuie să fie pe pârtia de ski și în alte împrejurări asemănătoare.

Haina de iarnă Peacoat

Dsc_4009 - Copy
Haina pe timp de iarnă

Peacoat reprezintă un element clasic din istoria vestimentației masculine, și a fost purtată de marinarii europeni. Ea îţi oferă un plus de masculinitate, un look clasic şi arată bine aproape pe oricine.

Această haină o poți recunoaște prin reverele largi, buzunarele verticale, cele două rânduri de nasturi mari, confecţionaţi de obicei din lemn sau metal. Materialul din care este confecţionată este lâna, caşmirul sau combinaţia dintre ele. Dacă vrei să porţi mai mulţi ani această haină, alege un design clasic care să îţi vină bine pe corp, precum şi o culoare închisă. În cazul de față am ales nuanța albastră care ar trebui să împace orice gusturi. Dacă îți dorești această haină pe alte nuanțe, cele mai potrivite sunt negrul, griul și bleumarinul. Dacă ai atitudinea necesară poți purta și nuanțe mai îndrăznețe. Ce mi-a plăcut în mod special la această haină este că vine cu posibilitatea de a o accesoriza cu o batistă de buzunar.

Peacoat-ul se poate purta încheiat sau descheiat, pentru că arată bine indiferent cum dorești să o porți.

Pardesiul

Dsc_4051 - Copy
Haina pe timp de iarnă

Această haină este mai subțire față de peacoat-ul pe care l-am prezentat mai devreme și astfel îți permite și prin construcția ei să o porți peste sacou.

Haina este plină de detalii care o vor scoate în evidență, precum textura care este asemănătoare cu Donegal tweed, placa mare care vine deasupra buzunarelor sau detaliul de la guler din partea stângă. Un alt detaliu pentru care merită să ai această haină e „cordonul” din spate care îl fac să semene cu pardesiurile făcute la comandă care se pot vedea la Pitti Uomo.

Dsc_4049 - Copy
Haina pe timp de iarnă

Hainele pe care le-am purtat în aceste imagini le găsești la Outwear București. Magazinul Outwear este deasupra cafenelei LogOut, pe Bulevardul Decebal, nr 14, București. Tel:0747.120.055

Fotografii realizate de The Storyalist

La tine cum e haina pe timp de iarnă?

Related Posts

1 thoughts on “Haina pe timp de iarnă

  1. Salutari! Dar cand este o zi cu ninsoare, ce ai recomanda sa purtam? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *