lenny kravitz

La prima vedere Lenny Kravitz are un stil vestimentar dezorganizat care vine completat de atitudinea acestuia. Mulți l-ar caracteriza ca o persoană care s-a îmbrăcat la întâmplare cu hainele pe care le-a găsit în acea dimineață.

Acum câțiva ani a fost observat purtând un fular gigantic care aproape atârna pe jos. Este destul de evident că noi nu am purta același lucru. Motivația lui a fost că e persoană friguroasă pentru că stă foarte mult în Bahamas iar în aceea zi s-a întâmplat să fie foarte rece. În fiecare an, datorită Photoshop-ului fularul crește în volum.

țArtistul se învârte în mai multe domenii creative: muzică, design (are propria firmă de design Kravitz Design) și fotografie. Iar acestea au o influență asupra stilului său de viață precum și asupra celui vestimentar. Citisem într-un interviu despre el că își dorește întotdeauna confort și lejeritate, aspecte pe care le putem observa în multe dintre ținutele lui.

El poartă diverse haine în funcție de zona în care locuiește. De ex în Bahamas poartă piese vestimentare care se pot spăla ușor cu mâna deoarece nu sunt mașini de spălat haine acolo. În Paris poartă haine mai sofisticate și care sunt mai pretențioase din punct de vedere al întreținerii.

Stilul lui Lenny Kravitz se poate reduce la ghete, jeanși/pantaloni din piele, o jachetă, ochelarii de soare și o bijuterie. Dar în funcție de starea lui spirit ținuta lui poate suferi transformări. Această simplitate, dar uneori și complexitate a ținutelor îl încadrează pe Lenny Kravitz în categoria Style Icon.

Felul în care se îmbracă astăzi se datorează persoanelor din jurul său având în vedere că provine dintr-o familie de artiști. Înainte de a mai judeca pe cineva după felul în care se îmbracă ar fi bine să luăm în calcul și mediul din care provine. În plus, asta ne oferă nouă un pont. Adică să fim încojurați de persoane creative din domenii diferite, să experimentăm și să explorăm cât mai mult.

Se mai poate spune că Lenny Kravitz a rămas „blocat” în anii ’70 sau are o ținută demnă de un star rock.

Lenny Kravitz v-a concerta pe 6 mai la Cluj Napoca la Sala Polivalentă, iar biletele se pot achiziționa de aici.

Cu cine mă văd la concert?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *