Tom Jones Vine Pentru Prima Data La Cluj-Napoca

Tom Jones reprezintă cinci decenii muzicale si 40 de albume; o voce complexa cu note de bariton; o personalitate versatila cu care a experimentat muzical, trecand de la pop, la R&B, country, dance, soul sau muzica gospel. Toate stau la baza show-ului live de pe BT Arena din Cluj Napoca, pregatit de Emagic Live si Live Nation. 

Talentul muzical i-a fost recunoscut inca de la inceputul carierei, obtinand premiul Grammy pentru Cel mai bun debut. A castigat premiul BRIT Award pentru Cel mai bun artist si pentru contributia adusa muzicii britanice, a fost distins cupremiul Silver Clef Award pentru Intreaga Cariera,  fiind premiat si de US Songwriters Hall of Fame. A fost numit Barbatul Anului de Revista GQ si a castigat prestigiosul UK Music industry Trust Award.

Tom Jones vine pentru prima data la Cluj-Napoca

Cariera recenta e la fel de bogata ca primii ani de activitate si creatie. In 2010 a lansat albumul “Praise & Blame”, cu cantece exclusiv inregistrate live in celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul reprezinta o intoarcere la origini si a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). In anul 2012 a urmat lansarea “Spirit In The Room”. Albumul contine cantece scrise de muzicieni legendari, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney. “Spirit In The Room” s-a remarcat prin mixul de naturalete, simplitate si muzica soul. Dupa lansarea celor doua albume, a urmat in anul 2014 un turneu si multe alte aparitii in cadrul unor evenimente importante: concertul caritabil organizat de Neil Young`s Bridge School, BBC Music Awards. In 2015 incepe colaborarea cu The Voice UK in calitate de antrenor pentru concurenti, alaturi de Will.i.am, Rita Ora si Ricky Wilson.

Biletele, la concertul Tom Jones, se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *