creators festival

De Creators Festival am aflat în 2018. Chiar dacă eram, în acea perioadă, în București nu am reușit să ajung. Mi-a plăcut foarte mult ideea și din 2018 au început să-i urmăresc pe Instagram pentru a nu rata înscrierea din 2019.

Ce e Creators Festival?

E un concept de eveniment care îți pune la dispoziție multe zone instagramabile pentru ca tu să îți poți face conținut. Aceste zone au fost puse la dispoziție de diverși parteneri ai festivalului. În plus, e locul în care poți interacționa cu alți intagrameri.

Adrian Dan este persoana care a pus la punct acest festival.

Brand-urile câștigă expunere iar noi încercăm să facem un conținut cât mai original. În funcție de cât de implicate sunt brand-urile poți câștiga și câteva premii. Iar la finalul zilelei toată lumea este fericită.

Festivalul a avut loc la Dumbrava Vlăsiei undeva înafara Bucureștiului iar organizatorii ne-au pus la dispoziție autocare pentru deplasare. Mi se pare o soluție bună mai ales pentru cei care consumă alcool.

Prima oprire am făcut-o la @Arte.delgusto unde am degustat o înghețată cu fistic, pepene și căpșune.

După care am fugit la un test drive cu Volvo XC90. Am mai fost la test drives cu diverse mașini, dar aici parcă a fost diferit.

Persoana care s-a ocupat de mine mi-a dat foarte multe detalii și m-a ajutat să înțeleg potențialul mașinii. O caracteristică care mi-a plăcut a fost frânarea automată care se activează când îți sare ceva în fata mașinii precum un om, copil sau animal.

A urmat o bine meritată pauză la standul Metaxa . Distilatul l-am degustat sec, dar și cu apă tonică. Din păcate ginul The Botanist nu am reușit să-l degust pentru că s-a terminat foarte repede.

Metaxa

După puțin curaj următorul pas a fost să-mi încerc norocul pe gadgeturile de la Ninebot. Sunt o persoană care îmi place să încerc lucruri noi și care mă scot din zona de confort. Singurul model pe care l-am mai încercat până la festival a fost cel cu mâner. Iar Segway mini Plus a fost ideal pentru încălzire. Mi s-a părut interesant să încerc e-Skates-urile. Dacă nu am căzut înseamnă că puteți și voi să vă dați cu ele fără nicio problemă.

Din păcate copilul din mine nu s-a putut bucura de Gokart-ul lor pentru că eram coadă mare și bateria era aproape în continuu descărcată.

Mă bucur că la astfel de evenimente avem parte și de cafea care ne mai pune pe picioare. I-am urmărit pe Instagram și am tot sperat să ajung să degust o cafea când ajung în București. Dubița lor cred că a fost cea mai „uzată” pentru fotografii. S-au făcut poze în ea, pe ea și lângă ea.

Fiind foarte ocupat cu crearea de conținut nu am reușit să merg la #socialpedia, să vizitez casele de la Dumbrava Vlăsiei și să fac networking. Mulțumiri speciale echipei mele care m-a ajutat la foto-video.

Si Silviu

La festival am avut parte și de muzică și era să ratez zona cu baloane care apare în prima fotografie. Aranjamentul a fost realizat de fatacubaloane.

În partea de mai jos poți vedea și partea video pe care am făcut-o la eveniment.

Ai fost la Creators Festival? Dacă da cum ți s-a părut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *