Cum Să Deosebești Un Produs Original Față De Unul Fake
produs original față de unul fake

Mi s-a pus de foarte multe ori întrebarea: „Cum îmi pot da seama dacă un produs este original sau fake?” Deși s-au scris câteva articole pe Stil Masculin despre acest  subiect nu a fost de ajuns. Am descoperit recent un site care îți răspunde la această întrebare, dar care, din păcate, s-a închis. Pe Black Outlet se putea învăța cum să deosebești  un ceas original față de unul fake, un portofel original față de unul fake sau cum trebuie să arate un tricou de la Tommy Hilfiger, Ralph Lauren și Lacoste. În plus, îți poți aprofunda cunoștințele despre cum să deosebești o replică fie că te uiți la ochelari, parfumuri sau ochelari.

Trei aspecte importante de care trebuie să ții cont este prețul, locul și persoana care îți vinde aceste produse. Un preț foarte mic sau foarte mare, nu înseamnă că produsul este original.

Tu cum deosebești un produs original față de unul fake?

Related Posts

13 thoughts on “Cum să deosebești un produs original față de unul fake

 1. BOGDAN spune:

  Chiar m-a ajutat la un tricou tommy hilfiger.

 2. Live24Live spune:

  un site interesant

 3. Situl desi are un scop nobil si este de laudat, din pacate sufera la partea cu cercetarea. In speranta ca o sa imi publice comentariul, il las si aici (la bluzele polo Polo Ralph Lauren)

  Mai sunt destule elemente care fac diferenta dintre un fake si un original. Spre ex la eticheta de la gat ai uitat sa specifici ca atele din spate sunt argintii, nu albe, sau diferenta la parte de jos a tricoului, dintre fata si spate, foarte mare la Classic si Custom Fit, mai mica la Slim Fit. Sau faptul ca nasturii sunt cusuti in cruce/x. Iarasi inca o chestie foarte importanta este eticheta mai mica si subtire de pe laterala, in spatele etichetei/etichetelor mari, eticheta practic de inventar, daca vrei, eticheta care lipseste la fake-uri. Iar de final, Polo Ralph Lauren a inceput sa foloseasca alte etichete la gat. Slabut cercetat, slabut de tot :)

 4. Calin Lupu spune:

  Daca toate ghidurile incep ceva de genul, dau un exemplu, o curea CK orginala costa 100 euro si una fake 20 euro, inseamna ca au fost facute de un retard prin metoda copy paste. Presupun ca sunt destui printre noi care au vizitat USA si au vazut ca Tommy, CK, Ralph sau Polo le poti gasi acolo la niste preturi pe care in Romania nu iti iei nici un tricou de la H&M. Noi si cu mexicanii care inca ne mai imbracam condusi dupa marca scrisa pe produs, si nu dupa pret/calitate.

 5. Bravo, felicitări mai rar un adevărat cunoscător, mulți comentează în necunostinta de cauză, cei mai mulți din păcate

 6. Bravo, felicitări mai rar un adevărat cunoscător, mulți comentează în necunostinta de cauză, cei mai mulți din păcate

 7. Blackoutlet spune:

  Calin Lupu ce inseamna pentru tine copy paste …..se vede ca nu te pricepi in materie de situ-uri….si retard esti tu ca nu poti sa faci nimica… decat sa comentezi ca prostu…..apropo te uiti crucis in poza …..uite l am tradus in engleza http://www.fakeblack.com …. si ce crezi are mai mare impact decat in Romania…..asa ca esti liber sa comentezi orce….dar lasa ma si pe mine sa te fac si eu retard in materie de situ-ri,copy paste, seo si lista continua….

 8. Blackoutlet spune:

  Esti portar la echipa de fotbal FC EXPERT PAINTS CAZANESTI (dupa Facebook), cum poti sa comentezi despre ceva la care nu te pricepi….dupa parerea mea nici o aplicatie nu sti s-o stergi…nu mai vb de situ-uri…posturi UNICE FARA COPY PASTE.

 9. Alex spune:

  Hahah . Ff tare dar si un portar sau zugrav etc poate sa fie pasionat de orice . Deci poate sa stie cate ceva . Nu e clar dar exista posibilitatea asta . Nu e ok sa judeci asa … nici pt el nici pt time . Succes in ceea ce faci . Sal .

 10. Florin spune:

  Sunt detinator de marca …si ce scriu aici e real 100 % …Majoritatea detinatorilor de marca nu au productie proprie apeleaza la fabrici si ateliere de profil … Anul acesta un mare detinator de marca in cautarea unei locatii pentru producere a vazut un articol vestimentar de-al meu pe un bust . A intrebat producatorul care este pretul final …raspuns 100 dolari ! ok … surpriza ….ok vreau si eu acelasi produs cu eticheta mea , dar la jumatate de pret ! Oau wau wau !
  Astazi acelasi produs asazis ca al meu se vinde la Paris cu 2500 euro !

  asa ca aflati ! … nu stiti nimic !

 11. marius spune:

  nu se mai numeste Blackoutlet.ro …. si a trasferat domeniul in Fakevsoriginal.com

  1. Irina spune:

   Nu este Fakevsoriginal.com este inchis domeniu este Fakecip.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *