Dezvoltarea stilului ca experienta masculina

Din momentul în care am ales dezvoltarea stilului meu personal, am început o călătorie plină de aventură. Şi pentru că am pornit încă din liceu, aceasta se suprapune cu o perioadă în care m-am maturizat foarte mult.

Astăzi vreau să punctez câteva moduri în care dezvoltarea stilului m-a format ca tânăr bărbat:

 • Am învăţat să fiu disciplinat şi să cumpăr doar acele articole vestimentare de care chiar am nevoie.
 • Am studiat şi am învăţat de la bărbaţii care au trăit cu mai multe generaţii înaintea mea, dar şi de la cei din jurul meu.
 • Faptul că acasă am o garderobă organizată (şi nu un dulap în care arunc hainele când nu le port), contribuie la sentimentul de stabilitate tipic masculin. După o săptămână agitată la birou, sau după ce particip la mai multe evenimente, simt nevoia să mă liniştesc. Atunci e un moment bun să mă îngrijesc de garderoba mea.
 • Am făcut din lustruirea pantofilor un moment special săptămânal. Uneori fac asta singur, ascultând muzică sau un audio-book, iar alteori fac asta împreună cu tata.
 • Port discuţii pe tema stilului cu alţi băieţi şi bărbaţi pasionaţi de acest domeniu. E un subiect vast, care permite multe interacţiuni de calitate. Am un respect special pentru cei aflaţi şi ei pe acest drum, iar între noi există un raport de camaraderie, pentru că trecem cu toţii prin provocări asemănătoare.
 • Am legat prietenii cu alţi tineri bărbaţi, plecând de la subiecte legate de stil.
 • Sunt mai respectat în plan profesional.
 • Femeile îmi acordă mai multă atenţie şi mă tratează cu respect. Iar asta se întâmplă şi datorită felului în care mă îmbrac în fiecare zi.

 

Pentru mine, dezvoltarea stilului este unul dintre cele mai satisfăcătoare lucruri pe care le-am făcut până acum. E ceva ce  fac cu pasiune şi care mă răsplăteşte aproape în fiecare zi, într-un fel sau altul.

Related Posts

2 thoughts on “Dezvoltarea stilului ca experienţă masculină

 1. Oare exista auditor ptr a schimba garderoba, sa ma ajute casual office??? Si cat costa ? Ajutor va rog

 2. Gabriel spune:

  Bravo, articolele tale sunt binevenite, se vede ca esti pasionat de ceea ce faci !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *