Pot pune pariu că majoritatea celor care s-au uitat la emisiune, au contestat faptul că hainele lor nu sunt falsuri. Mă bucur că în sfârșit s-a pus accent că în magazine umblă multe falsuri și lumea are impresia că se poate îmbrăca de la branduri de lux pe bani mărunți. Astfel, cum de-și permit pensionari haine de la Burberry sau o minoră poșetă de la Louis Vuitton și ea circulă cu autobuzul? Ce mă amuză foarte tare este că și o parte din acele cizme urâte UGG sunt falsuri.

Related Posts

18 thoughts on “Foamea după brandurile mari și riscurile care ți se pot întâmpla

  1. Alin spune:

    Sa fi cretin/a sa dai 700 lei pe o geanta Louis Vuitton nici ieftina nici scumpa deci clar e fake. Sunt fan emisiunea asta !!

  2. Alex spune:

    Asa le trebe astora obsedati de moda, cine-i pune sa cumpere hainele acelea urate si scumpe? :))
    Mii sau sute de euro n-as plati pe haine nici sa innot in bani, decat daca ar fii vorba de un costum croit pe comanda.

  3. kata spune:

    Emisiunea e una foarte buna,de urmarit cu reportaje de calitate,acesta fiind unul din ele.

    Mai bine haine normale,decat sa dai n sute de lei pe un fake.

    Deocamdata nu am problemele acestea,fiindca nu-mi permit brandurile mari,dar m-a ajutat foarte mult secventa cu parfumurile,deoarece chiar intentionam sa-mi iau in curand de la un brand,asa ca voi cauta informatii cat mai multe,inainte de a-mi cumpara produsul.

    Bine ca ai publicat acest articol Laci,poate mai scapam de imprimeuri tartane expuse cat mai ostentativ.

  4. Andreiuuuu spune:

    Are foarte mare dreptate ce se spune in video asta.Foarte multa lume e pacalitate de fakurile care se fac.

  5. Alex spune:

    @KATA: Daca te gandesti sa-ti achizitionezi un parfum si vrei sa fii sigur ca e ok poti lua in cosiderare si o apa de colonie, de la unul dintre magazinele online din Romania, importatoare de produse de barbierit englezesti.
    Eu data viitoare cand voi avea nevoie de sapun sau crema de barbierit o sa-mi comand si o apa de colonie. Stiu ca nu e ideal sa cumperi de pe net fara sa poti mirosi dar ma risc.

  6. DCN spune:

    Putem sa gasim undeva acel ghid de contrafacere,cum e cel din min 23?

  7. kata spune:

    @Dcn

    Acel ghid a fost pus la dispozitia Directiei de Combatere a Criminalitatii Transfrontaliere,de brand,fiecare in parte.Slabe sanse sa fie pe internet,fiindca i-ar ajuta si mai mult pe cei care fabrica fake-uri.

    Dar cred ca unele informatii le poti gasi si pe net,cat sa te ajute.De exemplu,cum zicea si in video,nasturii de la un Polo Lacoste,trebuie sa fie cusuti vertical.

  8. Laci spune:

    Ma mir ca inca nu a comentat nimeni sa sustina contrariul din materialul realizat de Pro Tv.

  9. razvan sr spune:

    Dupa ce „m-am fript” cu un tricou Hugo Boss cumparat din mall din Viena, nu imi mai trebuie haine de firma! Decat sa dau o galagie de bani, fie pe originale, fie pe falsuri, mai bine cumpar de la Zara sau alte branduri de acest nivel, haine cu stil la preturi rezonabile

  10. Andreiuuuu spune:

    Razvan poti sa incerci si la second hand-uri gasesti haine chiar foarte bune si de calitate.
    Laci am si eu o intrebare.Care este parerea ta despre Second Hand e ok?Adica o multime de lume se imbraca de la second si arata de milioane bineinteles daca stie sa se imbrace si sa combine hainele.

  11. Ratzoiu spune:

    Haina de firmă e aia care nu are nici o firmă pe ea. Cămăși, pantaloni, încălțăminte luate de la magazinele proprii ale producătorilor sau din magazine cu marfă românească sunt cele mai de încredere.
    Trebuie să fii snob să arăți ca o conservă plină de branduri. Discreția, simplitatea și detaliul discret sunt elementele necesare pentru o ținută cu stil, care arată eticheta masculină.
    Clasicul este un stil care n-o să moară niciodată, nu are vârstă, nu e pentru un an, ci este pentru totdeauna.
    Cine are habar de asta și ține cont de niște reguli de bază, nu își pune problema hainelor demodate.
    Cheeers.

  12. Laci spune:

    @Andreiuuuu Cat timp articole sunt de calitate si nu prezinta semne de uzura sunt in regula.

  13. razvannn spune:

    Bine punctat, Rătzoiu. +1

  14. DCN spune:

    Astazi am fost la un magazin,precum cel din imagine,unde ziceau niste colegi ca au haine de firma.Preturi mari:tricouri 300-500 lei,sacouri 1000-1600 lei etc. M-am uitat de curiozitate la o geaca Moncler si nu avea eticheta de lana,cum a spus specialistul din acest video.Am intrebat-o pe vanzatoare daca e originala si a zis ca este:)).Din pacate nu mi-a picat fisa sa ma uit la acel cod unic.

  15. Florin spune:

    Cum se numeste siteul de care se vorbeste in reportaj unde putem verifica ”brandurile” ? :d

  16. stefannnnn spune:

    Desi am doar 17 ani stiam de existenta hainelor contrafacute de la varsta de 14, ani cand sa deschis arena mall in bacau majoritatea hainelor erau contrafacute si nu trebuia sa fii expert pentru ati da seama un mic exemplu toate articolele Puma au la eticheta atasat un fir auriu in magazinul din mall nici macar un singur produs acest indiciu care sa dovedeasca autenticitatea

  17. Laci spune:

    @Stefannnn Unele falsuri sunt prea bine realizate pentru a ne da seama.

  18. Pensionarii nici nu stiu ce poarta! Daca poarta imprimeuri cu Burberry, iti zic sigur ca ei habar nu au ca e un imprimeu celebru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *