Rummu - bistro inspirat după o închisoare

Rummu (o închisoare din estul Estoniei) a reînviat sunt forma unui bistro, în Cluj Napoca, datorită clădirii cu fațada în formă de “gratii” din cartierul Grigorescu. Lui Robert, unul dintre cofondatori, i-a plăcut această locație. Când s-a ivit ocazia s-a asociat cu fostul proprietar pentru a deschide acest concept nou. Astfel, s-au decis să profite de design-ul aparte a clădirii de lângă Radio Cluj și să aducă ceva diferit in cartierul Grigorescu.

Idea conceptului Rummu Bistro Cluj

Conceptul Rummu Bistro Cluj a fost gândit de Robert. Însă a suferit multe modificări de la viziunea inițială pentru că și-au dorit să meargă pe ideea de clădire abandonată. Într-un final a păstrat ideea de clădire abandonată și a adăugat elemente fantastice, iar rezultatul după cum se poate observa este ceva inedit având un aer misterios, care îți oferă oportunitatea să îți descoperi fiecare latură a ta, putând evada din cotidian, din rutină într-o poveste magică chiar și pentru câteva minute cât bei o cafea sau iei o gustare.

Pentru realizarea anumitor elemente de design, la Rummu Bistro Cluj, a apelat la doi artiști. Fazakas Réka Rebeka l-a ajutat pe partea de pictură și Szilveszter Levente a realizat o parte din elementele de decor. Totul fiind realizat conform design-ului schițat de Robert.

Signature cocktail al localului este Rummu’s garden. Are ca bază vodkă sau gin, sirop de soc, suc de mere, bucăți de castravete și mentă. Rummu’s lollipop este cel de al doilea signature cocktail, care este o băutură mai dulce cu vodka, aperol, piuree de piersici și fresh de portocale.

Printre preparatale lor se regăsesc Gulyás-ul tradițional unguresc, salată de vinete, burgeri, salate și mix grill.

Locația Rummu Bistro o găsești pe strada Donath, 146, Cluj Napoca are două nivele si o terasă, cu o capacitate totală de 86 de locuri.

Ai fost în vizită la Rummu Bistro în Cluj? Dacă da cum ți s-a părut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *