haine de "firmă"

M-am întâlnit astăzi cu un prieten la masă în Iulius. În timp ce mă îndreptam spre mașină pentru a fugi la o altă întâlnire, m-a întrebat un bărbat dacă mă interesează haine de „firmă” Lacoste sau Tommy Hilfiger. Inițial l-am ignorat așa cum am făcut cu toți ceilalți pe care i-am întâlnit până acum în parcare. Îmi las lucrurile în mașină după care mă duc să-l caut pe tip să văd ce fel de marfă are.

Cum se vând haine de firmă în parcarea de la Iulius Mall Cluj

Discutând cu el am aflat că hainele sunt aduse din Turcia.

În timp ce verificam produsele lui a recunoscut că nu sunt originale. În acea secundă l-am întrebat de ce mi-a spus acest lucru? Timid mi-a răspuns că religia nu-i permite să mintă.

În portbagajul mașinii avea tricouri funny la 70 lei, pantaloni scurți sau lungi la 100 de lei și teniși la 120 de lei. În plus, mai avea ochelarii și parfumuri la care nu le-am aflat prețul.

Personal ignor aceste persoane din mai multe motive. Cât timp am stat în cămin mi s-au furat două telefoane mobile. De atunci am luat decizia să nu mai cumpăr de la hoți sau alte persoane dubioase. Alte motive sunt lipsa unui spațiu de a  încerca produsul. Nu te poți măsura din ochi pentru că îți trebuie o precizie fantastică pe care nu o ai. Dacă ai probleme cu produsul după câteva purtări cum dai de acea persoană pe a-ți recupera banii sau să îți schimbe articolul vestimentar? În plus, prețul la care oferea acele produse erau la fel ca și cele din magazin.

Dacă vrei să te îmbraci bine pe bani puțini sunt și alte metode.

Apelezi și tu la astfel de persoane când vrei să îți cumperi haine de „firmă” ?

sursa foto

Related Posts

4 thoughts on “Cum se vând haine de firmă în parcarea de la Iulius Mall Cluj

 1. alexg spune:

  Am avut si eu de a face cu un specimen de genul asta doar ca era mult mai redus. I-am spus ca ochelarii pe care incearca sa mi-i vanda nu sunt originali, i-am demonstrat ca nu sunt si tot o tinea pe a lui. Am trecut de curand pe centura(in Bucuresti) si erau prezenti si baietii cu haine. Incaltamintea se vedea de pe luna ca e fake, nu trebuia sa fii mare specialist. Mai aveau si telefoane. Un S3 care sigur nu era S3.

  1. Laci spune:

   La noi din pacate in unele locuri intalnim comercianti care nu stiu ce vand, dar si clienti care nu stiu ce cumpara.

 2. Rromanii iubeste replicile …

  1. mircea spune:

   Eu am luat odata o pereche de blugi burberry , pot spune ca au fost cei mai reusiti din viata mea.Elastici , dupa 5 10 spalari aceeasi culoare , foarte reusiti achizionati la 80 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *