Susțin Brand-Urile Românești

Se știe că suntem pricepuți în textile și că se fac multe haine de calitate aici în România. Din păcate, cei care merită să fie promovați nu dispun de niciun ajutor sau nu știu să își scoată în evidență calitățile.

Susțin brand-urile românești

Vor fi o serie de articole despre brand-urile românești pe care le susțin mai mici sau mai mari din România în care susțin brand-urile românești prin a prezenta procesul de fabricație cu ajutorul fotografiilor, materialelor video și al textului.

Pentru a putea trage o concluzie corectă voi scrie doar despre brand-urile care merită promovate. Am refuzat multe proiecte în acești ani și o voi face în continuare pentru că produsele de prost gust sau cele cu care nu rezonez nu au ce căuta pe Stil Masculin.

Materialele vor conține și interviuri ale proprietarilor de firmă și ce înseamnă să ai o astfel de afacere în România.

Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, am făcut ceva similar pentru Gina Butiuc, The Urban TiesGiulio, SoftColors, Men’s Cave, Effingo, Royal Craus, etc.

Astfel, am rugămintea să îmi trimiteți pe mail-ul : laci@stilmasculin.ro o prezentare a afacerii dvs sau un alt brand românesc despre care vrei să afli mai multe. Mail-ul trebuie să conțină număr de telefon, site-ul/pagina de facebook, etc). După verificare, vom discuta câteva detalii și vom planifica următoarele întâlniri.

Sursa foto

Related Posts

4 thoughts on “Susțin brand-urile românești

  1. kata spune:

    Foarte faina initiativa!

  2. johnny spune:

    foarte buna ideea si initiativa!astept cu nerabdare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *