La Martina - Capsule Tribut Jocului De Polo
La Martina – capsule tribut jocului de polo

Stil impecabil. Eleganta regala. Finete de pietre pretioase. Precizie sportiva. Acestea sunt caracterisiticile celor 4 capsule ce alcatuiesc colectia toamna/iarna 2014-2015 a brandului La Martina care aduc tribut jocului de polo.

La Martina – capsule tribut jocului de polo

Guards Collection aduce capsula ROYAL BOX care transmite bogăție și lux, dar, de asemenea, rigoarea obișnuita a stilului militar.  Jachetele de inspiratie clasica a uniformelor englezesti sunt realizate cu materiale grele și lână: fetru compact, lână, twill dublu pentru paltone si cape sau lana dubla de miel pentru o noua sugestie de blazer. Colectia isi propune sa mentina aspectul traditional al lanii, fara a compromite confortul si finetea tesaturilor care permit croiuri adaptate si asamblare moderna. 

Pe lângă mai multe țesături colorate, a fost introdusa o stofa scotiana originala in carouri, in tonuri diferite de camel, gri si atingeri de Bordeaux profund.  Tartanul blazerului cu doua randuri de nasturi de la barbati, precum si jacheta de la femei se potrivesc cu decoratiile aurite si broderiile colorate, cu epoletii si finisajele inspirate de imbracamintea Familiei Regale si din istoria militara din arhivele britanice.

Colectia Guards La Martina
La Martina – capsule tribut jocului de polo

Capsula England este o o celebrare a stilului polo usor recognoscibil al englezilor.  Aceasta a luat nastere din combinarea diferitelor materiale personalizate folosind caracteristici grafice si aplicații La Martina.

Capsula Coleccion Privada e o chintesenta a stilului englezesc, inviorat de amestecul latin argentinian. Influențele argentiniene duc la  un nou stil hibrid englezesc, format din jachete deconstruite, care sunt confortabile si slim fitted și foarte, foarte chic. Țesături Harris originale englezesti si țesături exclusive italiene, produse din lână cu captuseala de bumbac cu un aspect de lână și atingere moale ca de cașmir, sunt folosite pentru jachete la un singur rând, cu buzunare mari, umeri bine construiti si linii drepte minimaliste.

Capsula Gemstone este caracterizata prin detalii si decoratiuni, care isi iau inspiratia din pietrele pretioase. Broderii de argint și de aur pe fond alb-negru sunt adesea folosite într-un mod sofisticat și acest lucru face hainele noastre de sport mai elegante și speciale.

La Martina Event
La Martina – capsule tribut jocului de polo

Parteneriatul dintre La Martina și Maserati continuă cu o nouă colecție capsulă care include un tricou special produs pentru a sărbători 100 de ani de existenta pentru Casa cu Trident. Creata pentru a sublinia pe deplin personalitatea sportivă a celor doua branduri, colectia capsula La Martina pentru Maserati selectează materiale care sporesc aerodinamica formelor, cum ar fi neoprenul respirabil, de exemplu.

Gama include pulovere cu rezistente la apa, legare termică în loc de cusaturi traditionale, fermoare acoperite, inserții reflectorizante.  Maserati a ales La Martina pentru a intra în lumea internațională a polo, împărtășind aceleasi: sportivitate, putere, rafinament si eleganta.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *