Florin Dobre Face 5 Ani De Activitate
5 ani x 2 colectii pe an = La multi Ani noua si voua. Echipa si prietenii din spatele a ceea ce a devenit Florin Dobre.
 
Implinim 5 ani si va invitam la o super petrecere, Marti, 9 Decembrie 2014, incepand cu ora 20.30, la Concrete House, in Bucuresti. Vom incerca sa comprimam timpul.
 
MNAR, MNAC, Londra, Bucuresti, Paris, Le Figaro, Le Monde, Capital, “the Romanian arrive in style, in London” …Am reusit impreuna cu voi sa mutam stilul personal din modern in arta, in sentiment si exprimare.
 
10 show-uri, sedinte foto, visuri, material si texturi, culoare si speranta. De fiecare data, sustinute de colaboratori, prieteni si oameni care au crezut. Acum ii sarbatorim pe ei si la ora 10.00 lansam trailerul documentarului Florin Dobre: “The last 5 years. Lucruri stiute si nestiute.” Nu ne mutam in film. Ramanem in moda. Dar moda inseamna exprimare si asta ne dorim.
 
Ii multumim lui Phillipe Guillet. Ii multumim pentru ca a ales sa vina in Romania si pentru ca sub indrumarea lui, Florin Dobre a facut primii pasi, hotarat sa schimbe peisajul modei din Romania si sa duca steagul tarii, in marile capitale ale modei. La 5 ani dupa primul fashion show, ne dorim sa sarbatorim alaturi de voi toti, prietenii nostri: Marti, 9 Decembrie 2014, incepand cu ora 20.30, la Concrete House, in Bucuresti, strada Institutul Medico-Militar 22
 
Speram sa ne vedem cu bine,
Florin
 
P.S. Florin este mare amator de țuică și slănină. În cazul în care te gândești să-i faci un cadou.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *