White Horse Pub &Amp; Restaurant

Miercuri seara, 18 februarie, White Horse Pub & Restaurant a aniversat 18 ani de când adresa George Călinescu, numărul 4A a devenit un loc emblematic. Preferat de iubitorii de mâncare bună și atmosferă relaxantă din București.

Peste 150 invitați s-au bucurat de meniul eclectic și inovator, plin de savoare, conceput special pentru aceasta ocazie de Chef Adrian Hădean și echipa White Horse.

White Horse Pub & Restaurant – 18 ani în București

10390974_10203576657158510_4946424441530662021_N

De la preparatele tipic americane precum coastele de porc gătite încet, la mixul cultural regăsit în farfuria cu raviolli umpluți cu miel în sos curry și până la surprinzătorul cappuccino de dovleac cu spumă de lapte, meniul a fost pe gustul cunoscătorilor de fine cuisine.

White Horse 18 Years-Adrian Hadean

Povestea acestui meniu dar şi ce anume l-a determinat pe Adrian Hădean să accepte propunerea White Horse le găsiţi redate pe larg chiar în articolul său extrem de savuros

Mâncarea a fost însoțită de o selecție rafinată de vinuri si de Rochetta mineral/still water, oferite de Ital Brands. Cele patru categorii de vinuri Santa Margherita:Prinot Grigio, Prosecco Extra Dry, Provenza Roseri şi Chianti Classico au fost alese special pentru a pune în valoare preparatele și pentru a potența aromele propuse de Chef Hădean, special guest al evenimentului.

White Horse 18 Years-25

Întregul eveniment a fost acompaniat de muzica live a Irinei Sârbu, iar invitații, jurnaliști, vedete, oameni de afaceri și clienți fideli au experimentat încă o dată atmosfera relaxată și primitoare de la White Horse Pub&Restaurant.

White Horse 18 Years-70

White Horse Pub & Restaurant este situat în Dorobanți, una din cele mai bune zone ale Bucureștiului și oferă clienților săi un spațiu decorat în stil clasic, în care accentele de lemn și culorile calde te invită să petreci momente memorabile în compania familiei și a prietenilor.

Spațiul de joacă pentru copii și cocheta grădină de vară sunt alte două atuuriale acestui loc devenit un reper de bun gust pentru București.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *