Style Icon-David Beckham

David Beckham, probabil unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști britanici, a reușit să își pună amprenta atât asupra sportului cât și asupra modei, printr-o evoluție continuă în ambele domenii. Ușurința cu care “Becks” își creează propriul stil, îl propulsează pe o poziție fruntașă în topul celor mai apreciați bărbați din domeniul “fashion”.

Style Icon-David Beckham

După un început greu, cu alegeri vestimentare mai degrabă dubioase, David și-a îmbunătățit stilul treptat, ajungând să fie creditat cu revoluționarea viziunii bărbațiilor asupra modei. Un factor important în crearea și dezvoltarea stilului lui David, a fost prezența soției acestuia, Victoria Beckham. Împreună cu aceasta, cei doi au devenit imaginea mai multor designeri de modă, au promovat mai multe reviste de modă și, de asemenea, parfumuri și cosmetice.

În 2002, Mark Simpson, persoana care a creat termenul de “metrosexual”, l-a numit pe David “metrosexualul suprem”. Beckham a reușit să combine viziunea lui asupra modei cu caracteristiciile unui “metrosexual”, reușind să își păstreze încrederea în masculinitatea lui. Ușurința cu care acesta reușea să își adapteze stilul în orice situație era de asemenea debordantă.

David a colaborat cu mai multe case de modă precum Dolce&Gabbana, Armani, H&M dar și cu diferite companii din afara domeniului modei cum ar fi Samsung, Diet Coke, Burger King, Walt Disney.

Stilul lui David are câteva elemente de bază, acesta punând accent pe ochelari, pălării sau fesuri, curele, eșarfe, tricouri, dar mai ales jeanși. Deși aparent jeanșii reprezintă un articol simplu, comod și purtat de majoritatea oamenilor de rând, “Becks” reușește să eclipseze banalitatea acestora, punând în evidență și celelalte articole și accesorii vestimentare.

În ceea ce privește costumele, David adoptă o abordare naturală, apelând la stilul clasic, simplu, punând accent pe forma corpului printr-o croială perfectă. În 2014, Beckham a fost desemnat “cel mai bine îmbrăcat purtător de costum din rândul celebritățiilor”, depășindu-i pe Justin Timberlake, George Clooney și alte nume importante.

David-Beckham-Tom-Ford-suit-4
Style Icon-David Beckham

Există și alte elemente importante ale stilurilor create de David, care trec într-o oarecare măsură pe plan secundar. Părul a reprezentat întotdeauna o preocupare pentru “Becks”, acesta trecând prin mai multe etape, ajungând printr-o evoluție constantă la o formă ce exprimă stil, maturitate  și încredere. Este de apreciat încrederea cu care Beckham își purta fiecare frizură, nefiindu-i frică să încerce altele noi.

Un alt element important este reprezentat de tatuaje, acestea aducându-i lui Beckham un plus la capitolul imagine. Cu peste 20 de tatuaje pe corp, Beckham reușește să pună în evidență, cu stil, arta tatuajelor.

o-DAVID-BECKHAM-facebook
Style Icon-David Beckham

Fotbalist, om de afaceri și un idol pentru lumea modei, David Beckham ne arată că stilul poate fi învățat. Prin prisma caracterului său și a dorinței permanente de perfecționare, acesta a devenit unul dintre cei mai apreciați sportivi în domeniul modei și nu numai.

În final, câteva sfaturi de la David Beckham:

1. Cere ajutor, cere sfaturi.

2. Nu îți fie frică să îți schimbi lookul din când în când.

3. Foloșește accesorii precum: eșarfele, pălăriile, ochelarii de soare, curelele și gențile.

4. Fii loial unui brand, dar în același timp nu ezita să încerci și altele.

5. Încearcă mai multe combinații între articolele vestimentare pe care le porți.

6. Investește în costume, croite perfect pentru forma corpului tău.

sursa foto: aici, aici, aici, aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *