Style Icon-Pharrell Williams

Interpret muzical, producător și designer de modă, Pharrell Williams reușește să își ascundă vârsta prin stilul inconfundabil pe care îl adoptă.  Stilul lui a evoluat de-a lungul timpului, făcând tranziția de la un stil de stradă/ghetto la un stil ce poate fi catalogat drept stilul unui gentleman.

Style Icon-Pharrell Williams

În anul 2005, Pharrell a fost votat cel mai bine îmbrăcat bărbat de către revista Esquire.  În același an, acesta a colaborat cu Nigo, un creator de modă japonez, pentru a crea „Billionaire Boys Club” și „Ice Cream”, două linii de modă ce aveau să îi trezească lui Pharrell amintiri legate de trecutul lui de skateboarder.

Pharrell-Williams-Style-Evolution-9_183550408142
Style Icon-Pharrell Williams

Pharrell a reușit să arate că stilul casual poate fi pus în evidență la fel de mult ca și celelalte. Luând în considerare propriile lui cuvinte, acesta își dorește să pună în evidență articolele vestimentare pe care el ar fi vrut să le poarte în trecut, dar nu a avut posibilitatea. De asemenea, stilul trebuie să îți reflecte personalitatea, cum te simți în acel moment și să arate în ce direcție te îndrepți.

Pharrell_Williams_Moynat_1_980X457
Style Icon-Pharrell Williams

Strategia pe care o adoptă Pharrell în lumea modei, aceea de a crea toate articolele la o scară redusă, oferă acestora o exclusivitate cautată de mulți dintre noi în zilele de astăzi. Totodată, această exclusivitate ne hrănește dorința de a ieși în evidență din punct de vedere vestimentar, reușind acest lucru și printr-o ținută „casual”.

Pharrell-Williams
Style Icon-Pharrell Williams

Ținuta „formal” este alcătuită din cămașă, vestă, sacou, pantofi de piele, jeanși și accesorii precum ceasul și cravata.

Un trademark al lui Pharrell este reprezentat de pălării, numărul mare al acestora arătându-ne importanța lor pentru artist. Un alt aspect important pentru acesta este culoarea camuflajului, fiind prezentă pe mai multe articole ale artistului cum ar fi cravata, pălăria sau chiar pantalonii.

Pentru Pharrell trei aspecte sunt importante în alegerea vestimentației: cum te simți în acea dimineată, unde îți sunt gândurile și cum o să fie vremea. Urmărind aceste aspecte, îti oferi libertatea de a alege ce ți se potriveste, de a fi transparent în alegerea făcută și totodată reușești să îți pui în evidență încrederea în alegerea ta.

Pharrell poate fi o inspirație atât pentru omul de rând cât și pentru creatorii de modă prin metodele lui inovative de a-și crea stilul și look-ul.

sursa foto: aici, aici, aici, aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *