Louis Purple Deschide Magazinul Din Iași La Palas Mall
Louis Purple deschide magazinul din Iași

Louis Purple au deschis un nou magazin în Iași. Fabricate în Romania, folosind procese tehnologice ce îmbină cu succes tradiţia şi tehnologia de ultimă oră, creaţiile Louis Purple sunt de o calitate superioară, cu finisaje de înaltă fineţe la un preț corect.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Louis Purple (@louis_purple_) on

Parteneriatele stabilite cu ţesătorii prestigioase, cum ar fi Vitale Barberis, Reda sau Dormeuil, oferă clienţilor piese vestimentare premium, la preţuri accesibile. Magazinele Louis Purple acordă o atenţie deosebită clienţilor, cei mai buni stilişti selectând pentru aceştia ţinute complete, care să răspundă şi celor mai exigente gusturi. Bărbaţii moderni vor găsi aici de la mici accesorii, precum butoni, batiste, cravate, papioane sau curele, până la pantaloni, jachete, cămăşi şi costume, toate sub semnătura Louis Purple.

Louis Purple deschide magazinul din Iași la Palas Mall

Louis Purple_27 Febr. 2015_Palas_Pro Image 02

Gama de produse „ready to wear” Louis Purple include atât articole business sau smart casual, cât și ținute de ceremonie, într-o varietate de croieli şi culori. Clienţii au la dispoziţie şi zona „made to measure”, având la dispoziţie peste 18.000 de combinaţii de ţesături, croieli, tipuri de rever şi buzunare, butoniere şi nasturi, detalii care fac unică fiecare piesă din garderobă. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, Louis Purple foloseşte ultima tehnologie de scanare 3D a întregului corp, procesul de măsurare fiind redus de la 30 de minute la 5 minute.

Louis Purple Iasi
Louis Purple deschide magazinul din Iași

Îl cunosc personal pe Gerard Losson, fondatorul Louis Purple, și îți pot confirma că atunci când vine vorba de calitatea unui produs acest om nu se joacă. Am testat personal serviciul lor de made to measure și pot spune că bate orice alt atelier MTM din România.

Magazinul Louis Purple deschis în Iași s-a tranformat recent în Viggo.

Dacă ai întrebări despre Louis Purple te rog să mi le adresezi prin intermediul unui comentariu.

8 thoughts on “Louis Purple deschide magazinul din Iași la Palas Mall

 1. alex spune:

  preturi unde putem vedea, online?

 2. Au made to mesure, dar din păcate acest serviciu nu se aplica decât produselor făcute de ei… Credeam ca voi găsi la ei un croitor bun pentru retușuri dar din păcate nu…

 3. pentru retusuri te duci la FORMENS in Carrefour Felicia. Fabrica ForMens face Louis Purple. Te duci si vorbesti acolo pentru o programare si vii cu ce ai la retus

 4. Laci Nagy spune:

  Una e croitorul care face doar retusuri si alta e cand ceri un retus pentru un produs pe care l-ai cumparat de la brandul respectiv. Timpul personalului care se ocupa de retusuri de la Louis Purple e foarte limitat.

 5. George spune:

  Se fac costume si la comanda? Adica dupa masuri?

  1. Laci spune:

   Se face made to measure. Te invit luni, 1 iunie, la acest eveniment https://www.stilmasculin.ro/louis-purple-si-stil-masculin-te-invita-la-soiree-sartorial/ pentru a intelege mai multe.

 6. Ionut spune:

  Buna ziua,
  As dori sa fac un costum la comanda,am o poza cu modelul de material pe as vrea sa il fac
  Va rog sa imi lasati o adresa de email sa va trimit poza
  Pret?
  Cat ar dura?
  Va multumesc

  1. Laci spune:

   Trebuie sa-i contactezi pe cei de la Louis Purple sau unde iti doresti sa iti faci costumul la comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *