Stilul Vestimentar Trebuie Adoptat În Funcție De Mașină

Într-un articol precedent din categoria subiectelor auto am abordat ținutele un șofer din perspectiva producătorilor de mașini. Mai exact, am prezentat felul în care ei își targetează clienții din punct de vedere vestimentar prin hainele pe care le aleg pentru bărbații care apar în videourile de prezentare sau în reclamele lor. În articolul de azi o să dezbatem puțin subiectul alegerii stilului vestimentar în funcție de mașina pe care o conduci.

Stilul vestimentar în funcție de mașină

Foarte multă lume susține că stilul vestimentar și mașina ar trebui să fie într-o oarecare concordanță. Atât mașina cât și hainele pe care le îmbraci sunt parte a imaginii tale. Exact așa cum hainele necălcate și murdare transmit despre tine că ești dezordonat, la fel o poate face și o mașină veșnic nespălată.

Și atunci, în privința stilului acestora, trebuie sau nu să existe o concordanță?

Răspunsul corect este: depinde.

Două situații diferite

De obicei, lumea tinde să îi blameze pe cei îmbrăcați elegant cu mașini din categoria accesibilă majorității și nu pe cei îmbrăcați prost în mașini de lux sau limuzine. Astfel o să împărțim șoferii în două categorii: cei cu mașini normale și cei cu mașini de lux. Nu putem defini foarte exact ce înseamnă mașină normală și mașină de lux, însă aici în România ne e destul de ușor să le deosebim când le vedem pe stradă.

În privința alegerii stilului vestimentar pentru cele două categorii, trebuie să știi că nu e deloc greșit să te îmbraci elegant chiar dacă nu conduci o mașină de lux. În același timp, e foarte recomandat să acorzi atenție vestimentației tale mai ales în cazul în care te urci la volanul unei mașini luxoase.

Lucruri pe care trebuie să le ai în vedere

Una peste alta, e alegerea ta pentru ce optezi, dacă să ai sau nu grija de imaginea ta și să te îmbraci bine indiferent de ce mașină conduci. Cu alte cuvinte, tu alegi dacă să respecți sau nu această regulă nescrisă a vestimentației de bun gust pe care un șofer ar trebui să o aleagă.

Totuși, ia în considerare că nu e deloc frumos să te urci la volan în maieu și șlapi, mai ales când e vorba de o mașină din categoria de lux.

Așadar, tu cum crezi că ar trebui să se îmbrace un șofer?

sursa foto: aici

Related Posts

3 thoughts on “Stilul vestimentar în funcție de mașină

  1. Dan Munteanu spune:

    Nu e ok, sa conduc o masina decenta in slapi nici macar daca ma aflu in Vama Veche?:)

  2. Iti plac produsele Oriflame? Atunci ai ocazia sa te inregistrezi ca si Client Direct sau Consultant / Reprezentant si poti primi produsele tale preferate acasa in 3 zile si cu reducere de 23-40%! Acceseaza http://www.beautymall.ro si completeaza datele tale in formularul de inregistrare !

  3. Andrei spune:

    Eu te sfatuiesc sa nu conduci in slapi din motive de siguranta in primul rand , lasand estetica la o parte .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *