Savile Row Open House Ss13. Skilled Tailoring In Action. #Londoncollections

Vine momentul în care trebuie să îți completezi garderoba cu o piesa vestimentară nouă. Totuși, de câte ori nu s-a întâmplat să ajungi în magazine, să probezi o piesă vestimentară care să îți fie pe plac, să știi că ai nevoie de ea, dar aceasta să aibă mici inconveniențe: prea lungi pantalonii, sau prea largi, prea lejeră cămașa la spate sau sacoul să nu se așeze bine în lateral. Destul de frustrant, nu-i așa? De cele mai multe ori, fie ajungi să cumperi acel lucru exact așa cum e, resemnat fiind, fie renunți, dar îți vei aminti constant de cât de mult ți-a fi dorit să îți vină mai bine.

Ai nevoie de un croitor?

Prietenul bun al bărbatului modern

Deși o meserie veche, care datează din jurul Evului Mediu chiar, aceasta este una de absolută necesitate în orice secol am trăi. Croitorul este cel care îți aduce la perfecțiune piesa vestimentară după care abia aștepți să o porți, să o combini cu celelate piese din garderoba ta, sau cel puțin așa ar trebui.

Primul aspect important, înainte de a evidenția cum anume te poate ajuta un croitor, este că acesta trebuie cu grijă ales. Sfatul cel mai bun pe care ți-l poți da, în acest prim pas, este acela de căuta printre mai mulți croitori, pe cel care e meticulos, are cunoștințe care arată un bun gust în vestimentație și știe să țină cont de ceea ce îți dorești și te avantajează.

Alege care dintre hainele tale au nevoie de schimbări

Lungime Pantaloni
Ai nevoie de un croitor?

Acestea fiind spuse, mai departe trebuie să analizezi garderoba actuală. Cu siguranță ai piese vestimentare ascunse care necesită o mică ajustare pentru a-ți îmbunătăți imaginea. Indiferent dacă vorbim de un sacou, pantaloni, cămăși, tricouri, cardigane sau geci, acestea trebuie să se așeze armonios pe tine, pentru a-ți potența imaginea.

Cum găsești croitorul?

Dacă nu cunoşti deja unul, poți cere recomandările prietenilor sau a familiei. Cel puţin, vei afla la cine să nu mergeţi. Dacă nici aşa nu merge, caută pe internet cei mai recomandaţi croitori din oraşul tău sau explorează oraşul pentru ateliere de croitorie.

sursa foto: aici,

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *