Croitorul Anghel Constantin Sărbătorește 40 De Ani De Experiență

Croitorul Anghel Constantin a sărbătorit 40 de ani experiență. Anghel Constantin este un maistru croitor specializat pe croitoria pentru bărbați, la comandă.

În 40 de ani, a croit manual peste 7000 costume bespoke. În cadrul acestui proces a aplicat cu creta și centimetrul pe stofă măsurile individuale ale fiecarui client. Astfel, fiecare costum este unic deoarece clientul își pune amprenta creativă pe produs. Clientul își selectează stofa și modelul, iar croitorul Anghel Constantin aplică la croit particularitățile conformației unice.

Cine este croitorul Anghel Constantin

La Anghel Constantin Tailoring, toți croitorii care cos în atelierul din Târgoviște au înalta calificare în croitoria la comanda si sunt pasionați de meseria pe care au ales-o, prioritatea fiind calitatea premium aferentă costumelor la comandă pe care o poți regăsi și în atelierele de croitorie din Italia sau Marea Britanie.

Din 2012, de când cele doua fiice s-au implicat în afacerea de familie condusă de croitorul Anghel Constantin , furnizorii de stofe sunt exclusiv din Italia și UK de la țesătorii recunoscute internațional, toate furniturile și pânzele folosite la construcția si coaserea costumelor provin de la producători specializați iar portofoliul de produse Anghel Constantin Tailoring s-a diversificat cu cămăși tailor-made si pantofi made-to-measure manufacturați în ateliere locale.

Mii de clienți au în garderobă un costum realizat de croitorul Anghel Constantin, făcându-l o vedetă pe plan local unde este cunoscut drept “Croitorul Anghel”, dar, de la deschiderea micului showroom în Bucuresti în 2018, majoritatea clienților preferă să programeze aici vizita pentru măsuri, probe și consultanța de stil vestimentar masculine oferită de Simona Anghel.

După 40 de ani de croit cu creta, foarfecă, centimetrul de croitorie și cusut cu ac și ață, croitoria la comandă se diferențiază încă de industrie deoarece impune păstrarea anumitor operațiuni manuale pe care tehnologia nu le poate aplica deoarece meseria de croitor cuprinde o complexitate de cunoștințe în afara celor aferente meseriei, inclusiv de anatomie, antropometrie, matematică, atenție la detaliu, comunicare, proporție, psihologie umană, evoluțiile tehnologice, design, dar și cunoașterea tendințelor internaționale în moda masculină.

Avem cititori care și-au făcut costume la croitorul Anghel Constantin?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *