Ediția De Vară Pitti Uomo Se Amână Pentru Ianuarie 2021

Consiliul de administrație Pitti Immagine, care se ocupă și de Pitti Uomo, au amânat toate târgurile, pe care le organizează, până în ianuarie 2021. Obiectivul lor principal, în acest moment, este platforma digitală Pitti Connect care pune laolaltă expozanții și cumpărătorii. Platforma va fi activă din iulie și va ține toată vara.

Deși inițial, ediția de vară Pitti Uomo, s-a amânat de pe luna iunie pe septembrie am sperat să mai pot participa.

Din cauza faptului că au fost prea puține confirmări atât din partea expozanților precum și a cumpărătorilor s-a decis amânarea tuturor evenimentelor Pitti Immagine până în ianuarie 2021. În situația dată au ales digitalizarea târgului precum au făcut-o și organizațiile care se ocupă de săptămâna modei. Pitti Immagine se gândește și la varianta de a da „culoare” Florenței prin intermediul diverselor evenimente și proiecte pe care le vor pregăti în perioada iulie-septembrie 2020. În paralel, ei se vor ocupa și de organizarea ediției de iarnă Pitti Uomo 2021.

Pitti Connect este un marketplace, care le permite expozanților să ajungă la zeci de mii de potențiali cumpărători. Pe lângă asta, ei vor avea pe platformă materiale de tip scris, foto și video, prezentări de brand-uri, produse, interviuri etc.

Îmi pară rău că nu mai pot participa la acest eveniment în vară, dar ca să păstrez tradiția sper să reușesc să dau o fugă până în Florența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *