Sacoul Care Îți Va Veni Perfect

Câți dintre noi nu am fost dezamăgiți, în timpul ședințelor de cumpărături, că o haină nu arată chiar așa bine pe noi? Parcă mâneca ar putea fi o idee mai scurtă, reverul face umerii prea lați, talia ar trebui să fie mai slim, și așa mai departe. Peste toate acestea, ne dorim culori puternice pentru haine, culori pe care poate nu le găsim întocmai în magazine. Ce rămâne atunci de făcut? Ce-ar fi dacă am știi că există o posibilitate?

Sacoul care îți va veni perfect

Special făcut, la comandă

Cum Să Porți Dungile Verticale Costum Royal Craus Pitti Uomo 94
Sacoul care îți va veni perfect

Modalitatea prin care o piesă vestimentară va veni foarte bine pe corp este dacă este lucrată la comandă, după propriile măsuri. Luăm în cazul de față sacoul, haina care mai niciodată nu va veni în proporții mari exact așa cum ne-am dori.

În acest caz, croitorul este singura persoană care te poate ajuta. Apelează la unul cu experiență, de încredere, dar care nu va uita să rămână deschis la feedback-ul primit și nevoile personalizate ale clientului.

Avantaje vs. dezavantaje

Tipuri De Buzunare Pe Care Le Poți Avea La Sacou Stil Masculin
Sacoul care îți va veni perfect

Este de la sine înțeles că principalul avantaj al sacoului făcut la comandă va fi faptul că va veni „ca turnat”. Pe lângă asta, se adaugă faptul că vom putea liniștiți să alegem materialul din care va fi lucrat, culoarea acestuia, cât și detalii pe care am vrea să le adăugăm. De exemplu, poate preferințele se vor îndrepta înspre un imprimeu Glen check, window pane sau herringbone. Sacoul va putea fi lucrat la unul sau două rânduri de nasturi. Așadar, avem toată creativitatea la dispoziție pentru a concepe sacoul preferat, exact așa cum ni-l dorim.

Este adevărat și faptul că un sacou făcut la comandă este mai costisitor decât unul cumpărat la magazin. Să nu uităm totuși faptul că până cumpărăm un sacou din magazin, la care poate oricum am fi dorit o altă culoare, textură a materialului sau imprimeu și îl ducem la croitor să ne modifice dimensiunile, tot se va achita o sumă în plus. De asemenea, munca respectivului croitor este meticuloasă. De aceea, ar fi bine să luăm în calcul cât de des acel sacou va fi purtat. Dacă știm că este genul de investiție pe care o facem pe termen lung, acesta cu siguranță își va merita toți banii.

Mai jos, o galerie foto a unor sacouri care într-adevăr sunt made to measure și se vede asta:

Id 44838

Să reținem că un sacou care ne va satisface dorințele pe deplin este doar acela lucrat pe propriul corp, după propriile preferințe. De asemenea, să nu uităm să îl îngrijim corespunzător, pentru a ne putea bucura de el pe o perioadă cât mai lungă.

Tu ai deja haine făcute la comandă? Dacă da, care este părerea ta în legătură cu investiția făcută?

sursa foto

Related Posts

3 thoughts on “Sacoul care îți va veni perfect

 1. silviu spune:

  Cam cat costa un sacou in general made to measure? (sa zicem din bumbac cu imprimeu glen chek -ca sa dau un exemplu)
  Cum este mai avantajos sa cumperi tu material si sa-l duci la croitor sau sa-l lasi pe el si tu doar sa ii zici materialul…care e diferenta de pret deobicei?

  1. Tudor Costinas spune:

   Preturile difera in functie de croitor, material si tipul de constructie al sacoului.

 2. Basty spune:

  1000 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *