Cum Să Porți Sacoul La Jeanși

Sacoul la jeanși este una dintre cele mai des întâlnite combinații. Pe parcursul zilelor săptămânii se întamplă des să fim invitați la o ieșire cu colegii, prietenii sau familia. Ținând cont de faptul că acestea nu sunt ocazii neapărat deosebite, majoritatea mizează pe un stil casual.

Motivul pentru care majoritatea alege această combinație este faptul că e la îndemâna oricui să găsească în propria garderobă aceste două piese. De asemenea, nu sunt mulți aceia care au curajul de a diversifica piesele vestimentare. În plus, este o combinație clasică din stilul casual, care este preferat de mulți bărbați. Totuși, nu este greșită această ținută din sacou și jeanși. Există câteva mici amănunte de care trebuie să ținem cont, dacă tot o alegem.

Ce este de reținut despre sacoul la jeanși

Sacoul asortat la jeanși e o combinație confortabilă, ușor de abordat. Cu toate acestea, putem observa în viața de zi cu zi cum unii bărbați fac greșeli.

În ceea ce privește sacoul, în primul rând acesta trebuie, fără absolut nicio excepție, să fie pe mărimea potrivită. Asta înseamnă că nu ar trebui să vină nici larg, dar nici exagerat de strâmt. Iar lungimea mânecilor să fie într-atât cât să se vadă manșeta cămășii.

Legat de perechea de jeanși aleasă sacoului, cel mai important lucru este ca aceștia să fie simpli, fără tăieturi sau aplicații. Culoarea aleasă este de obicei negru, gri sau nuanțe diferite de albastru. Din acest punct de vedere, versatilitatea lor este destul de limitată. La fel ca și la sacou, aceștia trebuie să aibă mărimea potrivită atât în lungime, cât și cum arată pe picioare și în talie.

Limitări de purtare sacoul la jeanși

Deși exact genul acesta de ținută este abordată de mulți bărbați, există și foarte multe mici schimbări pe care le putem aduce, astfel îmbunătățind imaginea noastră.

De exemplu, dacă înlocuim jeanșii cu pantalonii chino, păstrăm gradul de confortabilitate pe care ni-l dorim și ne mărim considerabil șansele de a face asortări mult mai interesante. Acest fapt se datorează multitudinii de culori în care pantalonii chino sunt disponibili.

Pentru a adăuga și mai multă creativitate ținutei, putem apela oricând la accesorii. Batista pentru buzunarul sacoului, cureaua împletită pentru pantalonii chinos, șosetele colorate, brățările care se vor asorta cu restul ținutei sau posibil chiar o pălărie, nu vor face decât să crească șansele de a fi apreciați de ceilalți din jur.

Așadar, o ținută compusă din jeanși și sacou nu este deloc una greșită. Putem oricând să ne diversificăm vestimentația, pentru a arăta atenția noastră la detalii.

Cum ai purta sacoul la jeanși?

Sursa foto

Related Posts

4 thoughts on “Cum să porți sacoul la jeanși

 1. Miha Anca spune:

  Castigi garantat! Nu conteaza daca esti student, casnica, in cresterea copilului, somer sau angajat! Daca vrei sa castigi niste bani in plus, aici chiar poti sa castigi! Esti propriul tau sef si iti faci programul de lucru cum vrei. Cere acum mai multe informatii la adresa de email: miha.m_info@yahoo.ro

 2. vlasceanu toma spune:

  Despre ce e vorba?

 3. Ana Andreina spune:

  Designul perfect și linia corespunzatoare o au sacourile de jeans sau din catifea reiată ample- nu cambrate mulate pe corp și mâneci scurte , parcă intrate la apă – cu buzunare aplicate, gulere late și colțuri rotunde la care se potrivesc pantaloni de jeans de culori bine definite ( nu prespălați, cu rupturi sau fel de fel de zorzonele) de indigo, bleu sau black ,cu linie dreaptă și talie înaltă purtați de vechii cowboy ! Nu cred ca își mai au loc aici INVENȚIILE așa-ziselor creatoare de modă post-decembriste care figurat vorbind ,ne umple moda de linii și ținute penibile !

  1. Ion Sorin spune:

   De acord …si la sacou si blugi clasici , as adauga o pereche de cizme ciocate sau cu virf drept (Harley Davidson) , plus o camasa denim si daca este posibil , o vesta care sa se asorteze cu toata aceasta tinuta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *