Stilul Caracterului

Societatea contemporană, prin duritatea și sălbăticia ei, schimbă bărbații de la mic la mare. Cei mai mulți dintre acești oameni, au o calitate înăscută.  Ei rămân intacți în pofida societății, astfel se desprinde trăsătura fundamentală ce deosebește un băiat de un bărbat, și un domn de un gentleman. Stilul care este o altă definiție a caracterului. Acesta, remarcându-se zilnic . Astfel, se aliniază într-un unghi perfect cu lumea, fiind nesesizabil într-o societate însetată de nonsensuri, paradoxuri și personalități nonșalante.

Stilul o altă definiție a caracterului

Personalitatea bărbaților este strâns legată de ceea ce poartă. Uneori, și-un zâmbet face diferența dintre o personalitate puternică și una timidă. Inspirațiile acestora, vin din viața cotidiană ce demarează din ce în ce mai rapid. Trăsăturile moderne și sportive se contopesc cu acel obiect vestimentar clasic, vechi, ce dă o notă de noutate stilului, iar despre bărbatul ce-l poartă, un aventurier. Cu toate acestea, bărbații au o mare capacitate de adaptare la viața tumultoasă. Ei știu când să îmbrace diferite haine ale caracterului, și în orice situație aceștia devin fruntași.

Îmbinarea perfectă dintre stil și culoare, care dă unui individ caracterul evident, calmează ochiul privitorului. Însă, nu oricine știe secretul de a fi bărbat, prin atitudine. Oricine are dreptul să poarte tot ceea ce crede de cuviință că-i vine bine și îi dă un confort sporit . Bărbații cu gust, care se regăsesc în toate clasele sociale, sunt ghidați de un singur țel. Acela de a arăta bine, de a arăta ca ei nu sunt simpli bărbați, ci sunt oamenii cerebrali cu bun gust și mereu, individualiști.

Un caracter adevărat, de bărbat, este foarte greu interpretabil, în el regăsindu-se un adevăr general valabil. A fi bărbat înseamnă durere, dar și putere. Acesta(nr. bărbatul) prin natura sa luptătoare, este un animal feroce. Cuprinde toate sentimentele posibile și le extinde. Dar cum poate mai bine să-și facă mai bine remarcată această latură a caracterului său? Prin STIL. Exact. Prin stilul pe care acesta îl îmbrățișează zi de zi.

Uneori, diferențele mici sunt cheia mariilor reușite. Acestea leagă, dezleagă sau șterg anumite trăsături definitorii ale caracterului. Întotdeauna un bărbat în costum, elegant prin ținută cât și șarmant, prin atitudine, impune respect prin propria-și prezență. Linia perfectă, dar invizibilă, a dungii pantalonilor ce măsoară tăria caracterului iar sacoul, fără cute, evidențiază acuratețea minții în viața de zi cu zi. Orice imperfecțiune poate duce la o interpretare evazivă și falsă.

Întotdeauna, un bărbat îmbrăcat cu gust, face deliciul privitorilor, pe când un bărbat ce adoptă un stil casual, uneori casual-obscen, ridică semne de întrebare despre caracterul acestuia. Respectul unui bărbat este câștigat prin ochi cât și prin strângerea fermă de mână dar prin stilul vestimentar, se definește. Aceștia se alătură astfel, unei ”clase sociale” bazate pe stil, unde se auto-educă mai bine pentru a devenii ei înșiși mai buni.

Fiecare are un caracter unic, și-o identitate imbrăcată zi de zi, prin ținute. Diferența, culoarea fiecăruia este dictată de propriul mod de a vedea lumea, de a o îmbrăca prin proprii ochi ai eu-lui interior, iar acest lucru se vede prin atenția acordată stilului vestimentar ce denotă ușor,caracterul individului.

sursa foto

3 thoughts on “Stilul o altă definiție a caracterului

 1. Frumos! M-am delectat citind.

 2. Ciprian Costescu spune:

  @ Gavriluță Iulian
  Mă bucur că ți-a plăcut.

 3. Ion Seamanu spune:

  toata compasiunea pt chinul tau
  ca mascul te asteapta atatea provocari, iar tu esti prins in capcana asta mica
  mnezeule
  o mama fkd up sau tatal cu pasarele?
  wake up :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *