Descopera noua colectie Louis Purple a acestui sezon toamna-iarna 2015/2016

Noua colectie Louis Purple imbraca un adevarat gentleman din cap pana in picioare, cu articole business, smart casual dar si ceremonie, in zona Made to Measure, oferindu-i-se acestuia posibilitatea de a-si exprima stilul personal asa cum isi doreste.

Ce contine noua colectie Louis Purple

In noul sezon, creatiile designerilor Louis Purple impletesc traditia cu tehnologia de ultima ora, prin cele doua linii de produse: Half Canvas si Full Canvas.

Sacourile Half Canvas sunt lejere si preiau forma corpului, reverul pastrandu-si o forma naturala. Plastronul (structura din interiorul sacoului) este din lana si par natural de cal, fiind aplicat doar in zona pieptului. Fixarea acestuia se realizaza prin termocolare, ceea ce ofera in acelasi timp calitate si rezistenta, la un pret rezonabil.

Plastronul, la sacoul Full Canvas, taiat dupa forma hainei, coboara de la umar pana sub buzunar si este cusut manual de lana exterioara a sacoului. Pe masura ce este purtata, haina preia forma corpului, conturand un look curat si natural. Realizat in mare parte manual, un sacou traditional(full canvas) Louis Purple are un pret mai ridicat decat unul semi-traditional(half canvas) , insa raportul calitate pret este cel mai bun din piata.

In colectia Toamna/Iarna 2015-2016 materialele folosite sunt exclusiv de la tesatorii prestigioase, cum ar fi: Vitale Barberis Canonico, Cerutti, Reda, Loro Piana sau Dormeuil. Parteneriatele stabilite de Louis Purple cu acestea, se traduc in preturi mai mici, ce permit mentinerea costurilor reduse, fara a face rabat in calitate.

Ineditul acestei colectii sunt sacourile „Baby Camelo”, realizate din tesaturi deosebite din lana de camila, calduroase si placute la atingere. De asemenea, un plus il aduc costumele denumite „Travel Suit” realizate din materiale ce nu se sifoneaza si paltoanele din tesaturi Fratelli Bacci cu 80% lana si 20% casmir.

In zilele racoroase si ploioase de toamna, vestele, gecile si trenciurile Louis Purple sunt o buna optiune, prin modelele realizate din tesaturi speciale, rezistenta la apa, impermeabile, dar in acelasi timp comode si respirabile.

Pentru un plus de stil si personaliate accesoriile completeaza orice tinuta. Butoni, batiste, papioane, esarfe, cravate si curele intr-o mare varietate de modele, noua colectie se gaseste in toate magazinele Louis Purple din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *