Travel Suit

Dacă ești e persoană care călătorește des cu siguranță ai avut dificultăți în păstrarea costumului sau a sacoului intact iar travel suit poate fi soluția. Fie înveți cum se împachetează un sacou, fie îl pui pe un suport special în mașină, fie îți alegi costumul în așa fel încât să nu se șifoneze. Bineînțeles, fiecare bărbat, care se respectă, își dorește un costum realizat din fibre naturale.

Travel suit – costumul pe care îl porți în timpul călătoriilor

Cel mai popular material folosit la realizarea costumului este lâna. Acest material este unul cu „memorie” adică revine la forma inițială dacă este tratat corespunzător. De exemplu cu cât finetea este mai mare cu atât costumul se va șifona mai repede. Un S100 sau S120 este suficient pentru a te asigura că nu ai probleme mari cu șifonarea materialului.

Desigur că ai și varianta din poliester, care nu se șifonează la fel de repede, dar acest material nu respiră și reține căldura.

O altă variantă este să porți un sacou fără căptușeală pentru că acesta are tendința, de regulă, să se șifoneze, și tocmai în asta constă farmecul său. Dar aici, din nou, depinde de tine dacă îți place să porți așa ceva.

La Louis Purple vei găsi costumul pentru călătorii realizat din fir dublu răsucit de lână de la Cerutti. Costumul este ușor și nu se șifonează.

O gamă variată de costume de calitate ready to wear sau made to measure se pot găsi la oricare dintre magazinele Louis Purple din Iași, Botoșani, Timișoara, Cluj sau București.

Related Posts

One thought on “Travel suit – costumul pe care îl porți în timpul călătoriilor

  1. Zizou Sez spune:

    Cum se fac bani! In secolul 21 trebuie sa inveti neaparat cum se fac bani, daca vrei o viata mai buna! Acum, in premiera absoluta, ai acces GRATUIT la un curs exceptional care te invata in cel mai simplu si mai clar mod cum se fac bani. Dupa ce te hotarasti si tu cu seriozitate sa inveti tot ceea ce e mai folositor pentru tine, cere detalii despre curs la adresa de email: accessible.dreams8@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *