Paltonul camel

“Jachetele camel sunt piese clasice, cu atât mai mult aceasta, datorită tăieturii sale grozave.” – David Beckham Pornind de la această declarație nu pot decât să-i dau dreptate lui Beckham. În primul rând, haina camel te scoate din anonimat pentru că pe stradă vedem prea multe haine în nuanțe terne. În al doilea rând, haina camel este o piesă clasică și versatilă cu care se pot face foarte multe combinații vestimentare.

Piesa de mai sus face parte din colecția Modern Essentials by David Beckham pentru H&M și mai jos vei putea urmări câteva modalități de a purta haina camel.

1) Haina camel, fes, cămașă roșie, pantaloni olive și încălțăminte sport

1 - Copy

Ținuta de mai sus o poți purta în momentele în care trebuie să faci multe deplasări sau atunci când vrei să te îmbraci casual. Nuanța de bej este una neutră care se împacă bine cu restul nuanțelor din ținută precum măsliniu, roșu sau galben.

2) Paltonul camel, cravata, vesta și pantalonii de costum

2 - Copy

Paltonul camel se poate purta atât la ținutele casual, cât și la cele formale. Nu uita să te folosești de buzunarul de la piept și să accesorizezi paltonul. În plus, îl poți purta și peste un costum, dar atenție la mărimea aleasă.

3) Paltonul camel, puloverul, pantalonii în carouri

3 - Copy

Renunțarea la cravată, purtarea unui pulover casual și a pantalonilor în carouri transformă automat ținuta într-una lejeră. Combinația de mai sus poate fi una de zi cu zi, pe timp de toamnă-iarnă, sau una pentru momentele mai lejere.

Haina camel pe care am purtat-o în fotografiile de mai sus face parte din colecția de toamnă-iarnă și se găsește acum magazinele H&M din România. Alte piesele care fac parte din noua colecție de la H&M se pot vedea aici.

Related Posts

One thought on “Paltonul camel selectat de David Beckham

 1. Andrei spune:

  Salut Laci.

  Haina arata bine,.doar ca am o nedumerire : haina despre care vorbim, aceasta de la HM, este confectionata din (citez de pe HM) ” lână 58%; poliester 27%; viscoză 10%; fibră acrilică 5% “.

  https://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0334206001.html

  Poate ar fi ok o clarificare in privinta materialelor hainelor de iarna,.pentru ca ideea generala legata de materiale este sa evitam fibrele sintetice, or acest palton are aproape jumatate fibre sintetice si cu toate acestea iata ca ea arata foarte bine, are un pret foarte bun si sunt total de acord ca e de achizitionat (eu unul iau in considerare serios…raportul calitate pret imi pare mult mai ok decat paltonul camel oferit de Zara sau Massimo Dutti – ma refer la aceste magazine pt ca ele sunt unele dintre cele mai la indemana)

  Mersi, toate cele bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *