Modern Essentials By David Beckham

Sunt mulți bărbații care încearcă să-l copieze pe David Beckham, fie că e vorba de frizură, atitudine, stil vestimentar sau carieră. Pentru a veni în ajutorul bărbaților, H&M a lansat Modern Essentials by David Beckham.

Odată cu lansarea acestei colecții, am primit câteva piese vestimentare pentru a scoate maximul din ele, potrivindu-le în diverse ținute.

În primul rând vreau să îți spun că acest costum bleumarin pe care l-am folosit în fotografiile de mai jos este diferit de cele obișnuite. Costumul are în țesătura sa, pe alocuri, un joc de nuanțe de alb. În al doilea rând, bleumarinul este cea mai versatilă nuanță, dacă e să-l comparăm cu negru.

1) Costumul bleumarin, cămașa gri în carouri, puloverul gri și pantofii albaștrii

Laci-2015-09-30-0011 - Copy

În situațiile în care optez să port ceva neutru îmi place să-l aprind cu ajutorul unei nuanțe puternice. În cazul de față sunt pantofii albaștri care sunt și pata de culoare a ținutei. Am păstrat ținuta cuminte datorită nuanțelor neutre folosite. Pentru a scoate în evidență acel joc de contraste din materialul costumului am ales cămașa și puloverul gri.

2) Pantalonii bleumarin, cămașa roșie în carouri, puloverul gri și pantofii patchwork

Cum Să Te Îmbraci Ca David Beckham

Pentru această ținută am păstrat doar pantalonii de la costum. Contrastul de culoare l-am făcut cu ajutorul cămășii roșii care mă duce cu gândul la cămășile din flanel care vor fi călduroase toamna și iarna. Pata de culoare am accentuat-o cu ajutorul puloverului gri cu dungi roșii. Dacă porți acest pulover peste o cămașă de o nuanță neutră te va scoate în evidență instant și îți va scoate în evidență corpul atletic. Liniile verticale au rolul de mărire pe verticală.

În completarea ținutei a venit jacheta din denim și pantofii patchwork. Jacheta din denim aduce acel twist pe care și-l dorește fiecare bărbat stilat în ținuta sa.

3) Costumul bleumarin, cămașa gri, jacheta din denim și pantofii verzi

Laci-2015-09-30-0015 - Copy

Când temperaturile sunt mai scăzute avem nevoie de ținute funcționale, călduroase, dar care oferă și acel twist pe care îl obținem prin artificiile de stil. Layering-ul îndeplinește toate cele trei condiții de mai sus. Astfel, pe lângă combinația obișnuită de costum, cămașă și pantofi, am introdus și jacheta din denim. Recomandarea mea este să porți jacheta sub sacou pentru a nu-l deforma. Am renunțat la pulover pentru a nu încărca ținuta prea tare, iar pentru pata de culoare am ales pantofii verzi.

Hainele pe care le-am purtat în fotografiile de mai sus fac parte din colecția de toamnă-iarnă și se pot găsi în magazinele H&M din România.

Modern Essentials by David Beckham

Articolele vestimentare pe care le-am purtat în fotografiile de mai sus fac parte din colecția Modern Essentials selectată de David Beckham. Ce mi-a plăcut la această colecție este mixul dintre piesele clasice, moderne, cu accente sport care pot face parte din garderoba oricărui bărbat.

Dacă facem o scurtă analiză doresc să menționez despre câteva piese care se vor găsi în această colecție:

-jacheta din denim care este o piesă clasică;

-puloverele tricotate de care vei avea nevoie în garderoba ta de toamnă-iarnă;

-cămașa roșie din bumbac care este asemănătoare cu cea clasică din flanel;

haina din camel care este un element clasic din garderoba masculină;

-cămașa din denim albastră care te va ajuta să faci foarte multe combinații;

-cămașa albă clasică ce nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă masculină.

Mergi în magazinele H&M acum și convinge-te singur că produsele selectate de David Beckham personal pentru a face parte din colecție sunt de nelipsit în garderoba ta din această toamnă.

Related Posts

One thought on “Cum să te îmbraci ca David Beckham

  1. Tanul Claudiu spune:

    Paltonul camel e frumos, într-adevăr și îmi place că este prevăzut și cu buzunar la piept, dar când m-am uitat la procentajul lânei, mi s-a părut cam puțin pentru prețul oferit (59%).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *