Pantofii Rosii

Nu doar Suveranul Pontif se poate bucura de pantofii rosii. Cu puțin curaj și câteva idei despre culori poți face foarte bine și tu asta. Este o culoare plină de viață și energie, iar dacă îți gândești bine ținuta, nici nu va părea foarte excentrică.

Înainte să descopăr blogul Stil Masculin acum 3 ani, îmbrăcămintea mea era foarte puțin colorată. În mare mă rezumam la negru, bej, gri și bleu. Acum îmi dau seama cât de mult mă limitam și ce multe posibilități de asortare ai, atunci când introduci culoarea!

Pantofii rosii nu sunt doar pentru Papa

Să vedem în continuare câteva posibilități de asortare.

Jeanși albaștri, sacou bleumarin și batistă de buzunar roșie

Httpsro.pinterest.compin478718635371681851
pantofii rosii

Roșul se combină foarte bine cu bleumarinul, pentru este mai sobru și dă echilibru ținutei. Aceasta este una dintre combinațiile mele preferate. De obicei port cămașă bleu sau alba și un accesoriu, fie cravată, fie batista de buzunar roșie sau pațial roșie.

Iar dacă vrei să înlocuiești jeansii poți opta pentru un costum bleumarin.

Pantaloni gri, sacou și vestă roșii, cravata neagră

Red-Shoes
pantofii rosii

O ținută de seară curajoasă cu mult roșu. Este puțin mai excentrică, dar are totuși un farmec deosebit. Tu ai purta o ținută în genul acesta?

Griul, negrul sunt neutre și sacoul fiind un roșu mai închis, spre bordo, echilibrează ținuta. Pantofii au personalitate și sunt de departe punctul forte al ținute.

Pantaloni bleumarin, tricou Polo roșu și cardigan bleumarin

274B33E07B98Bb7B9A428Ba54E1Dd295
pantofii rosii

Ne întoarcem la bleumarin, dar într-o ținută mai sport, numai bună pentru week-end sau zile libere. Simplu, două culori care se potrivesc de minune și rezultă o ținută de nota 10. Iar tricoul polo este o idee bună, dacă vrei să înlocuiești cămașa.

Pantaloni albi, sacou gri și cravata cu dungi

E580Bb39E914203A6Ac17Ffb7Fc922B8

Îmi place mult combinația alb-roșu, are efect puternic. Roșul dă vitalitate și energie ținutei, iar albul crează „spațiu” și dă impresia de curat, îngrijit. Sacoul gri-pământiu nu iese în evidență ceea ce este foarte bine. Cravata are mai mult bleumarin, care vine în contrast cu pantofii, iar dungile albe și roșii arată grija la detalii.

Acestea sunt doar câteva posibilități de asortare a pantofilor roșii. Ce părere ai, se potrivesc stilului tău? I-ai purta?

Mai multe despre acest subiect vei găsi în materialul video Cum să-ți asortezi hainele.

Sursă fotografii: foto1, foto2, foto3, foto4, foto5.

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *