O'quirey - Pantofii Cu Personalitate Puternică

La începutul lui 2015, am intrat în contact cu un brand de pantofi, pe nume O’Quirey la inițiativa unui prieten. Probabil, în acest moment, te gândești că este vorba de un brand ca și oricare altul. Țin să te anunț de la început că este vorba de un brand plin de personalitate, care se încadrează la categoria premium.

De ce este O’Quirey așa de special?

1) Materialele folosite

De când am intrat în magazin am rămas surprins de varietatea de încălțăminte pe care o au la dispoziție.

Astfel, vei intra în contact cu pantofii din: piele, patchwork, piele împletită sau chiar patchwork combinat cu piele.

Inclusiv șireturile sunt personalizate doarece sunt realizate din sfoară. În prezent, vei găsi în magazin pantofii Greve originari din Olanda, dar realizați în Brașov.

Patchwork
Pantofi patchwork

 2) Nuanțe puternice pline de personalitate

Pantofi Colorati
Pantofi colorati

Aici este locul unde îți vei găsi culoarea care îți place de la trei nuanțe de albastru, două de roz și alte nuanțe de portocaliu, galben, verde, mov, până la maro și negru.

Tinuta

Partea bună este că acești pantofi îți oferă acel refresh la ținută sau poate fi o pată de culoare la ținutele tale conservatoare. Nuanțele sunt ușor de asortat la foarte multe culori care sunt deja prezente în garderoba ta. Revin cu câteva materialele detaliate despre cum îți poți asorta pantofii colorați.

 3) Produse premium

Fiecare pantof  O’Quirey este fabricat în conformitate cu metoda de producție Goodyear, mașina de cusut dezvoltată de Charles Goodyear,în 1874, prin care baza pantofului este cusută de talpă.  Acest finisaj exclusivist de lux, garantează durabilitatea extremă și de înaltă calitate a pantofilor.

În secțiunea de mai jos,poți observa componentele tălpii. Dacă vrei, poți să verifici acest lucru cu ochii tăi la Promenada Mall București nivel -1 pe un pantof purtat secționat care este expus în magazin.

1902942_596954547072517_1246212249275279864_N

4) Fiecare produs are pereche

Pantofii care sunt destinați publicului masculin îi vei găsi și în varianta feminină. Astfel, poți purta, dacă dorești, același tip de încălțăminte ca și partenera ta.

Pantofi

5) Accesorii pe măsură

Fiecare pantof vine și cu o curea asortată, asta în cazul în care ești o persoană conservatoare. Totuși, îți recomand să nu îți asortezi cureaua la pantofi. De exemplu, dacă porți pantofi roșii nu purta o curea roșie din aceași nuanță, fie mergi pe diferite tonuri de roșu sau alegi o curea din dreapta imaginii, fie o nuanță care este contrast cu roșu.

Curele

Brandul de încălțăminte O’QUIREY a fost lansat în anul 2003 în Olanda, ulterior în Beijing și începând din noiembrie 2013 a fost introdus și pe piața din România, în Promenada Mall București nivel -1.

Fotografiile au fost realizate de The Storyalist

Related Posts

4 thoughts on “O’Quirey – pantofii cu personalitate puternică

 1. Mihai Râcă spune:

  F tare. Cred ca o sa fac o vizita magazinului!

 2. Nu am fost conservator niciodata…daca un curent o tendinta nu mi flateaza simturile inot impotriva curentului. Asadar ador clorile, imi place tinuta dvs., MULTUMESC !

 3. Vlad spune:

  Buna, Laci. La ce preturi se ridica pantofii? Am vazut modelele pe site, dar fara preturi… Mersi!

  1. Laci spune:

   Salut!

   In jur de 1000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *