Pantofii Patchwork

Patchwork înseamnă îmbinarea mai multor bucăți de materiale pentru a obţine un design complet. Această artă s-a transmis mai departe și în rândul încălțămintei și s-au născut pantofii patchwork. Chiar dacă partea exterioară a pantofului este din material textil, interiorul și talpa sunt din piele. Astfel, am luat o pereche și am făcut câteva combinații pentru a înțelege mai exact modalitățile de asortare.

1) Pantofii patchwork și costumul albastru

Pantoful de mai jos are nuanțe precum roșu, albastru, galben, alb și bleumarin. Dacă nu știi cum să-i porți, alege una dintre nuanțele de mai jos și scoate-i în evidență. Dacă vrei să porți acești pantofi la birou, poartă-i doar în mediul în care îți este permisă creativitatea.

Cum Să Porți Pantofii Patchwork

Pantofi patchwork O’QUIREY Promenada, nivel -1, Costum și cămașă Vicomte A, cravată The Urban Ties.

2) Încălțăminte patchwork și costumul khaki

Khakiul sau bejul sunt cunoscute ca nuanțe de vară, dar și ca nuanțe neutre. Astfel, chiar dacă nuanța pantalonilor nu se regăsește pe pantofi este o asociere de culori plăcută între cele două elemente.
Dacă te uiți puțin mai atent la partea de sus vei descoperi că nuanțele respective se regăsesc şi în încălţăminte.

Cum Să Porți Pantofii Patchwork

Pantofi patchwork O’QUIREY Promenada, nivel -1, Costum și cămașă Vicomte A, cravată și batistă de buzunar The Urban Ties.

3) Pantofii patchwork și costumul madras

Această combinație este una dintre cele mai complexe şi îndrăzneţe ţinute la care se pot integra pantofii patchwork. Majoritatea veți spune că e prea încărcată. Aș spune că este ceva diferit și cei tradiționaliști nu ar purta niciodată așa ceva.

Dacă nu ai experimentat până acum cu diverse combinații între imprimeuri atunci această ținută nu îți este potrivită.

Presupun că ai observat și în acest caz că m-am jucat cu aceleași nuanțe.

3

Pantofi patchwork O’QUIREY Promenada, nivel -1, Costum și cămașă Vicomte A, cravată și batistă de buzunar The Urban Ties.

Cum poți să mai porți pantofii patchwork

Alege o ținută sobră și lasă pantofii să transmită povestea ta. Costumele sobre sau pantalonii din nuanțe neutre vor crea un contrast suficient pentru a scoate pantofii în evidență. În privința șosetelor îți recomand să alegi ceva care e în ton cu nuanțele prezente pe pantofi. Excepția de la regulă sunt șosetele albe.

Fotografii realizate de The Storyalist

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *