Tommy Hilfiger Îi Prezintă Pe Olivia Palermo Și Johannes Huebl Ca Guest-Editors Pentru Colecția Sportwear Vară 2015

Tommy Hilfiger, care este deţinut de PVH Corp [NYSE: PVH], are plăcerea să anunţe că a încheiat un parteneriat cu simbolurile americane de street style Olivia Palermo şi soţul ei, modelul Johannes Huebl, pentru vara 2015. Cuplul proaspăt căsătorit va intra în rolul de guest editor pentru Tommy Hilfiger Vara 2015, colecţia pentru femei şi respectiv, bărbați. Piesele lor preferate și conținutul exclusiv vor fi prezentate în anumite magazine Tommy Hilfiger din Europa, America de Nord, America Latină și Asia.

Tommy Hilfiger colecția sportwear vară

Palermo şi Huebl au selectat piesele must-have Tommy Hilfiger pentru sezon – de la stiluri de vară sofisticate la ţinute de plajă. Ca guest editori, au completat look-urile lor preferate cu sfaturi de stil şi imagini exclusive behind-the-scene din şedinţa foto din New York City. Programul s-a lansat pe 5 mai 2015 și va dezvălui stilul ales de aceştia, în magazinele Tommy Hilfiger selectionate, lunar, până în iulie 2015.

„Este întotdeauna un proces de inspiraţie să colaborez cu oamenii influenţi ai modei, precum Olivia și Johannes, care au adus foarte multă energie şi inspiraţia lor unică de trend-setteri creaţiilor mele Summer 2015”, a spus Tommy Hilfiger. „Ei nu se tem să experimenteze și să amestece clasicul cu modernul. Aşteptăm cu nerăbdare să împărtă şi opiniile lor către consumatorii din toată lumea. „

Lansarealui Palermo și Huebl ca guest editori și imaginile acestui eveniment vor fi prezente pe reţelele de socializare Tommy Hilfiger. Prietenii şi adepţi brandului sunt invitaţi să se alăture folosind #TommyHilfiger pe Facebook, Twitter și Instagram.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *