3 Feluri De A Purta Sacoul Necăptușit

Un prieten pe care îl ai alături în lupta cu temperaturile ridicate este sacoul necăptușit. Datorită faptului că se renunță la căptușeală și la alte elemente, acest sacou devine un articol foarte lejer.

Este normal ca sacoul să aibe un aspect șifonat pentru că este o piesă reprezentativă verii. În mod normal, acest sacou nu a fost conceput pentru a fi purtat la ținutele formale. Acest sacou nu este la fel de rigid ca și restul sacourilor pe care le știi. Dar dacă ești un tip care îmbrățișează ținutele casual atunci ar trebui să ai așa ceva în garderoba ta.

Feluri de a purta sacoul necăptușit

Sacoul necăptușit se poate împacheta foarte ușor în bagaj sau într-o geantă mică. În plus, timpul de confecționare al acestuia este mult mai mare deoarece se acordă o atenție mai mare cusăturilor și finisajelor din interiorul sacoului.

Mai jos ai trei surse de inspirație despre cum ai putea purta sacoul necăptușit:

1) Sacoul necăptușit și panama

Ca și oricărui bărbat, îmi plac nuanțele de albastru. Când prind ocazia încerc să fac ținute all blue. Acest lucru îl fac mai mult ca un exercițiu și îți recomand și ție pentru că vei descoperi combinații la care nu te-ai fi gândit că s-ar potrivi. În cazul de mai jos am mizat pe accente de culoare care se pot vedea la batista de buzunar, lanț și pantofi. Dacă te uiți și mai atent nuanțele pe care le-am folosit ca accente de culoare se potrivesc foarte bine cu nuanțele de albastru.

Tinuta1
feluri de a purta sacoul necăptușit

Sacou necăptușit, pantaloni, cămașă în dungi Tommy Hilfiger, Cravată și batistă de buzunar The Urban Ties, lanț Sogni, pălărie PanamaHatson, pantofi O`Quirey Promenada, nivel -1

2) Sacoul necăptușit și cămașa roz

Am păstrat același sacou și pantaloni, dar am schimbat restul elementelor. Sacoul necăptușit bleumarin se potrivește la orice nuanță deschisă. Datorită faptul că este o nuanță neutră va fi în contrast cu majoritatea culorilor pe care le pui pe tine. Primăvara și vara nu înseamnă doar nuanțe închise.

Tinuta 2

Sacou necăptușit, pantaloni, cămașă Tommy Hilfiger, Cravată și batistă de buzunar The Urban Ties, lanț Sogni, pălărie Hatson, pantofi O`Quirey Promenada, nivel -1

3) Sacoul necăptușit și pantalonii khaki

Sacoul necăptușit îl poți purta și într-o zi de casual Friday, în oraș și în domeniile creative. Scoate sacoul necăptușit în evidență prin intermediul accesoriilor sau a altor piese în contrast. Mi-ar plăcea să-l văd asortat la pantaloni care au în compoziție in, cum sunt cei din ținuta de mai jos.

Tinuta2

Sacou necăptușit, pantaloni, cămașă în dungi Tommy Hilfiger, Cravată și batistă de buzunar The Urban Ties, lanț Sogni, pălărie Hatson, pantofi O`Quirey Promenada, nivel -1

Cum mai poți purta sacoul necăptușit

-Înceacă-l la pantaloni scurți

-Poartă-l împreună cu o pereche de pantaloni albi

-Poartă-l împreună cu o cămașă din in

Tinuta 4
feluri de a purta sacoul necăptușit

Piesele din colecția Tommy Hilfiger Men Sportswear SS15 se găsesc în magazinele din România, aflate în București (Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Afi Palace Cotroceni, Bucuresti Mall, Plaza România), în Cluj-Napoca (Iulius Mall), în Timișoara (Iulius Mall) și în Iași (Palas Mall).

Fotografii realizate de The Storyalist

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *