Tommy Hilfiger Showroom Digital De Vanzari
Tommy Hilfiger showroom digital de vanzari

Tommy Hilfiger este bucuros să anunţe lansarea unui showroom digital de vânzări inovator, situat la sediul global din Amsterdam, Olanda. Showroom-ul digital revoluţionează experienţa de vânzare pentru retaileri, oferindu-le un mod mai atrăgător şi o abordare incomparabilă de a cumpăra.

Tommy Hilfiger showroom digital de vanzari

Sistemul interactiv combină informaţiile despre colecţie, tehnici de vânzare şi conţinutul de brand într-o interfaţă touch-screen.

„Showroom-ul nostru digital revoluţionează experienţa de cumpărare şi de vânzare pentru clienţii noştri retailer şi echipele interne de vânzări”, a declarat Daniel Grieder, CEO, Tommy Hilfiger.” Suntem preocupaţi să le oferim clienţilor noştri cele mai bune servicii, experienţe şi calitate. Noul nostru concept de showroom digital reinterpretează complet abordarea tradiţională de cumpărare şi stabileşte un nou benchmark în industria modei pentru vânzările business to business. Conceptul sprijină, de asemenea, obiectivul nostru de îmbunătăţire continuă a eficienţei şi va simplifica în mod semnificativ experienţa de vânzare Tommy Hilfiger. „

Th_01_Portraits_115
Tommy Hilfiger showroom digital de vanzari

Conceptul nostru unic de showroom digital este o juxtapunere de abilitate şi inovare”, a spus Tommy Hilfiger.” Platforma reflectă valorile care stau la baza ADN-ului brandului: antreprenoriat, inspiraţie, surpriză, şi inclusiv accesibilitate. Noi credem că aceasta este experienţa de vânzări a viitorului şi suntem nerăbdători să lucrăm cu partenerii noştri de retail prin acest setup nou şi interesant.”

Piesa centrală a showroom-ului digital este un touch-screen interactiv de jumătate de metru pe un metru, poziţionat într-un elegant cadru din lemn de nuc, care este conectat la un sistem de ecrane wall-to-wall ultra-high-definition 4K de patru metri înălţime. Clienţii pot vizualiza în format digital fiecare element din îmbrăcămintea Tommy Hilfiger Sportswear, colecţiile de sezon Hilfiger Denim şi pot crea comenzi personalizate cu toate categoriile de produse ce sunt vizualizate pe un singur ecran. Ei pot vedea look-urile cheie din cap până-n picioare, pot selecta opţiunea de zoom-in cu detalii incredibile pentru a observa caracteristicile unice de design, şi pot să dea click pe un anumit articol de îmbrăcăminte pentru informaţii specifice, cum ar fi opţiunile de culoare şi mărime.

Th_Interior_05_148_1
Tommy Hilfiger showroom digital de vanzari

Selecţia de produse şi experienţa comenzii se bazează pe o abordare tradiţională de vânzări, reinterpretată însă prin sistemul digital care simplifică întregul proces. Interfaţa interactivă permite discuţii aprofundate cu privire la stil, merchandising şi livrările de produse personalizate pentru fiecare client. Mai mult decât atât, prin completarea instrumentelor tradiţionale de vânzare cu o serie de informaţii ale brandului, showroom-ul digital introduce clientul într-o experienţă completă a brandului Tommy Hilfiger.

Conceptul de showroom digital sprijină, de asemenea, misiunea de sustenabilitate continuă a brandului Tommy Hilfiger prin reducerea producţiei de mostre, eliminarea necesităţii de formulare de comandă tipărite, şi diminuarea impactului ecologic al transportului. La rândul său, impactul asupra mediului înconjurător produs de crearea de mostre este redus semnificativ, de la lanţul de aprovizionare şi fabricarea de ambalaje până la transportul internaţional.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *