Pantalonii Albastrii

Cu siguranță fiecare bărbat a purtat cel puțin odată pantalonii albaștri. După gri și bleumarin este una dintre cele mai ușoare nuanțe de asortat. Dacă nu ai o pereche de pantaloni albaștri în garderobă, uite câteva motive de ce ar trebui să ai și tu o astfel de pereche.

 1)Pentru momentele casual

Albastrul este o nuanță care arată bine atât la pantalonii de stofă, cât și la cei din bumbac. Asortează pantalonii la alte nuanțe de albastru și vezi ce efect poți obține. Încearcă să experimentezi din ce în ce mai mult.

Cum Să Porți Pantalonii Albaștri

Pantaloni, cămașă în dungi și hanorac Tommy Hilfiger, Cravată The Urban Ties, brățări și lanț Sogni.

În cazul în care nu preferi hanoracul poți alege varianta de mai jos. Teoretic, efectul este același, dar are mai puține artificii. În această combinație vei observa că pantalonii albaștri se împacă bine cu bluza bej.

Cum Să Porți Pantalonii Albaștri

Pantaloni, cămașă și bluză în dungi Tommy Hilfiger, brățări și lanț Sogni.

2) Business casual de vară

Un sacou necăptușit bleumarin asociat la o pantalonii albaștri te va ajuta să obți ținuta business-casual de vară. Evident restul accesoriilor sunt opționale.

Cum Să Porți Pantalonii Albaștri

Sacou necăptușit, pantaloni, cămașă în dungi Tommy Hilfiger, Cravată și batistă de buzunar The Urban Ties, lanț Sogni, pălărie PanamaHatson, pantofi O`Quirey Promenada, nivel -1

Desigur ai varianta și fără sacou dacă nu te simți confortabil să-l porți. O cămașa albastră deschisă își va face ușor loc alături de pantalonii albaștri.

Tinuta5

Pantaloni, cămașă în dungi Tommy Hilfiger, Cravată  The Urban Ties, brățări și lanț Sogni, pălărie Panama Hatson, pantofi O`Quirey Promenada, nivel -1

3) Pantalonii albaștri pentru sfârșit de săptămână

Ținuta pentru sfârșit de săptămână am gândit-o cu multe elemente casual. Astfel, pantalonii albaștri i-am asortat la un tricou polo, o jachetă casual și pantofi portocalii.  Ești liber să schimbi tot ce dorești în această ținută, dar pe lângă pantaloni lasă cel puțin unul sau două elemente casual.

Tinuta1-467X700

Pantaloni, tricou și jachetă Tommy Hilfiger, Cravată The Urban Ties, brățări Sogni,   pantofi O`Quirey Promenada Mall, nivel -1, pălărie Hatson.

Cum mai poți asorta pantalonii albaștri

Albastrul se poate asorta la nuanțe de roz, roșu, verde, portocaliu, maro, gri și alb. Evită să-l asortezi cu nuanțe de negru.

Piesele din colecția Tommy Hilfiger Men Sportswear SS15 se găsesc în magazinele din România, aflate în București (Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Afi Palace Cotroceni, București Mall, Plaza România), în Cluj-Napoca (Iulius Mall), în Timișoara (Iulius Mall) și în Iași (Palas Mall).

Fotografii realizate de The Storyalist

Related Posts

2 thoughts on “Cum să porți pantalonii albaștri

  1. Claudiuc spune:

    O intrebare scurta: se pot asorta pantofii din piele intoarsa albastra cu pantaloni tot albastrii? Din cate am vazut, pantofii albastrii merg doar cu pantaloni kaki sau bej. Mersi

  2. Doru Baluta spune:

    Iata o metoda confortabila de facut bani!
    Avem cel mai puternic sistem cu care si dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii la adresa de email: balutadoru67@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *