O Altă Modalitate De A Te Asigura Că Arăți Bine

Dacă până acum am abordat mai specific detaliile care îți pot amplifica estetica ținutei, precum accesorii pe care le poți folosi sau aranjarea cravatei ori a papionului, astăzi vom discuta la un nivel mai general despre ce face o ținută să arate bine. O ținută reușită nu ține doar de alegerea unor haine cu un imprimeu plăcut sau asortarea perfectă între ele, ci și în alegerea mărimilor corecte.

Modalitate de a te asigura că arăți bine

Astfel, trebuie să analizezi fiecare haină pe care o poarti și să vezi dacă are proporțiile corecte. Trebuie să te uiți puțin la lungimea pantalonilor, la lărgimea lor pe coapse și pe fese, la lărgimea unei cămăși, la lungimea mânecilor acesteia, la lărgimea unui sacou, la lungimea mânecilor, etc. Același lucru poți și trebuie să îl faci și când ești la cumpărături.

Ai mai jos unul dintre cele mai bune ghiduri care se găsesc pe internet pentru o mai bună înțelegere a ceea ce înseamnă ,,proporții corecte”:

629240B9B4167Ef98Eda046180F1Dd23
O altă modalitate de a te asigura că arăți bine

În cazul în care hainele pe care le ai deja nu se încadrează cerințelor de mai sus, fă o vizită la croitor. El îi va spune ce poate și ce nu poate fi modificat, însă de obicei un croitor bun poate să îți modifice hainele în orice fel.

Așadar, prin lungimea și lărgimea corectă a hainelor, ținuta poate fi ridicată la un alt nivel.

sursa foto: aici, aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *