Building Suitable Mens Wardrobe Essentials

Pentru foarte mulți dintre bărbații din ziua de azi, activitatea de zi cu zi presupune și multă deplasare, uneori mai scurtă, alteori mai lungă, care implică cazarea pe una sau mai multe nopți la destinație. Înafara celor care depun muncă fizică, toți ceilalți sunt nevoiți practic să adopte vestimentația pe care o aleg zi de zi. O deplasare pe mai multe zile necesită din start mai mult de o pereche de pantofi, mai mult decât o singură cravată, mai multe cămăși și dacă se poate nu doar un singur costum. Cu cât crește numărul zilelor, și volumul de haine se mărește.

Pentru asta e nevoie de împăturirea atentă a hainelor călcate în speranța ca nu se vor șifona în bagaj, și știm cu toții ce luptă ducem în această privință.

Cum să-ți pui toată garderoba în portbagajul mașinii

Ar fi ideal să îți poți transporta hainele cu tine când mergi cu mașina în aceeași stare în care stau în dulapul din garderoba de acasă? Cu siguranță!

Pentru că tot vorbeam ieri de personalizarea mașinii în interior, astăzi admirăm un model de mașină personalizată dusă la un alt nivel. Cu alte cuvinte, ceea ce poți vedea mai jos e mașina personalizată a unui bărbat stilat.

Cum Să-Ți Pui Toată Garderoba În Portbagajul Mașinii
Cum să-ți pui toată garderoba în portbagajul mașinii

Este genială, nu? Fiecare piesă vestimentară stă în aceeași poziție ca și în dulap. Ai loc pentru umerașe, loc pentru două perechi de pantofi, sertare pentru accesorii sau loc pentru depozitarea cravatelor.

Cu siguranță o asemenea facilitate la propria mașină costă destul de mult, dar atât timp cât e utilă pe termen lung, este o investiție profitabilă.

Așadar, tu ți-ai modifica portbagajul mașinii într-o garderobă?

sursa foto: aici și aici

Related Posts

2 thoughts on “Cum să-ți pui toată garderoba în portbagajul mașinii

  1. Ionut spune:

    Frumos, dar inutil.
    Ca și om care se plimba mult cu masina, afirma ca hainele trebuiesc împachetate. La finalul zilei, ajungi într-o camera, unde vei avea nevoie de haine a doua zi. E un pic incomod sa te îmbraci la mașină sau sa iti lași o parte din garderoba supusa riscurilor de a fi furata.

  2. Emil Velcea spune:

    Ok.
    Dar ma gandesc ce vizibilitate mai are cel care face asa ceva propriei masini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *